maandag 23 november 2015

KIDS musthave | Affenzahn rugzak


Als zo langzamerhand de verzorgingstas te groot wordt om mee te nemen is het natuurlijk fijn om een alternatief te hebben. Al snel kom je op het idee om een rugzak te vullen met die spulletjes die je kindje nodig heeft. Naast een luier, verschoningsdoekjes, eten + drinken en reserve-kleding heb je niets meer nodig en kun je met een gerust hart (even) de deur uit.

Nu zijn er onwijs veel rugzakken op de markt maar ik heb toch een gaaf nieuw merk ontdekt! De rugzakken van Affenzahn moet je zeker gaan bekijken want ze zijn leuk! Ik weet zeker dat jij en je kindje(s) er heel enthousiast van worden.








Affenzahn is een merk dat met veel liefde en plezier rugzakken ontwerpt. De ontwerpen zijn kleurrijk en echt gericht op kinderen. De keuze is reuze, want zo heb je o.a. een olifant, tijger, zebra, dolfijn, panda, konijn en schaap. De kans is groot dat je kindje niet kan kiezen!
De rugzakken komen in twee verschillende maten, zo heb je een kleine variant (4 liter) voor kinderen van 1-3 jaar. Daarnaast is de grote variant (8 liter) voor kinderen van 3-5 jaar, met veel opbergruimte. Ik moet erbij zeggen dat de grote rugzakken een kleiner assortiment dieren heeft, maar aan de andere kant hebben ze wel veel leukere details en mogelijkheden.

De rugzakken zijn onwijs mooi en gedetailleerd. Ik was al enthousiast toen ik ze spotte tijdens de Kleine Fabriek afgelopen zomer, maar nu ik er zelf ook een paar in huis heb is dit alleen maar meer geworden.


Laten we verder kijken naar de unieke details en functies van de (grote) rugzakken:
1| De finishing touch wordt met de hand gedaan en hierdoor is elke rugzak uniek. De rugzak heeft geborduurde details die de tas een mooie uitstraling geven.
2| Een rugzak van Affenzahn staat voor spel en plezier: door de klittenband (''sticky dots'') kun je de armen van het dier op verschillende plaatsen vastmaken. Speel 'verstoppertje' of 'kiekeboe'!
3| De dieren kunnen elk hun tong uitsteken en hierdoor onthullen ze de naam van hun beste vriend: jouw kindje!
4| In de buik -gemaakt van mesh stof- kun je nog meer spullen kwijt, bijv. koekjes.
5| Aan de zijkanten kun je drinken kwijt. En als je de arm van het dier zo vastmaakt houdt hij het drinken nog beter op z'n plek.
6| Ook in het donker is de rugzak zichtbaar, dankzij de reflectoren! Veiligheid boven alles!
7| Als je kindje weer schatten heeft verzameld in het bos kun je deze mooi kwijt in de kleine opbergvakken bij de poten.
8| De rugzak heeft bovenaan een hengsel zodat hij gemakkelijk opgehangen kan worden.
9| De schouderbanden zijn zacht en comfortabel.
10| De borst-gordel kan je kindje gemakkelijke zelf openmaken door de gekleurde push-in clips.
11| De wijdte van de borst-gordel is gemakkelijk verstelbaar en de gordel zorgt er ook voor dat de schouderbanden niet van de schouders afglijden.

De kleine rugzakken heb je dus in veel verschillende dieren. De kleuren zijn vrolijk en je kunt er veel spullen in kwijt. Fun en functioneel beschrijft de kleine rugzak het beste. Nummer 1,3 en 6 van bovenstaande punten gelden ook voor deze kleine vriendjes.




Er zijn ontzettend veel mooie details en goede functies in de rugzak verwerkt en dat maakt mij juist zo enthousiast. De kwaliteit is erg goed en dan te bedenken dat de rugzakken gedeeltelijk gemaakt zijn van gerecyclede plastic flessen. Affenzahn gebruikt namelijk alleen milieuvriendelijke materialen. Voor de kleine rugzak betaal je trouwens €34,90 en voor de grote rugzak €49,90 euro.

Wat mij betreft zijn de rugzakken geweldig voor elk kind! Wellicht een leuk cadeautje voor Sinterklaas of Kerst (tip!).








Gebruik jij ook een rugzak voor je kindje(s)? Welke rugzak zou jij voor je kindje kiezen?











XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

2 opmerkingen :

  1. Wat een vrolijke rugzakjes zijn dat zeg! Een stuk leuker dan die standaard plastic tasjes.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ze zijn vrolijk en kleurrijk. Echt helemaal leuk voor kinderen. X, Judith

      Verwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡