donderdag 19 november 2015

Badger and Rue | outfit: the future belongs to us


Een nieuwe outfitpost met daarin een item van Badger and Rue. Ik schreef hier al een artikel over de collectie van dit gave merk en in dit artikel showt Noah een aantal items, waaronder één van de bekende leggings.
De kledingstukken van Badger and Rue zijn samen erg leuk te combineren, maar vandaag laat ik zien dat je de items ook individueel goed kan dragen.

Vandaag showt Noah één van mijn favorieten shirtjes met de tekst ''the future belongs to us''.

Kijk 'm dan. Hij showt 'm precies goed!
Het shirtje van Badger and Rue is een key-item door de tekst en opdruk. Een outfit heeft niet veel meer nodig, want het is juist leuk als de aandacht naar het shirtje gaat.
Het t-shirt is gemaakt van fijn katoen, voelt aangenaam en de print zit er netjes op. De inkt van de print is trouwens met veel zorg uitgekozen en toxic-free, dus veilig voor onze kinderen!

Wij hebben gekozen voor een korte mouw maar er is ook een one-piece en trui met dezelfde print verkrijgbaar (de one-piece is nu in de sale!). Als je de tekst een leuk statement vind, moet je zeker eens een kijkje nemen in de webshop. Jammer genoeg is er nog geen Nederlandse shop die dit gave merk verkoopt, maar de verzendkosten zijn laag en je hebt je bestelling snel binnen.
Noah draagt het t-shirt in combinatie met een spijkerjasje van NUNUNU en het bekende broekje van Zara. Om de outfit af te maken draagt hij een sjaal (mijn lievelings) van MINGO en zijn good-to-go Allstars.
De combinatie van de verschillende kledingstukken vind ik goed geslaagd en zo is het een stoere alledaagse outfit geworden. Die outfits zijn soms juist het allerfijnst.


Deze leuke foto's met papa mochten natuurlijk niet ontbreken in deze outfitpost want ik vind ze zo onwijs lief samen.

Ik hoop je weer te hebben geïnspireerd met een alledaagse stoere outfit. En, bedenk, het shirtje kan voor meisjes héél gaaf gecombineerd worden met een tutu, stoer gilet, kniekousen en Docs. Het is een unisex item waar je veel kanten mee op kunt :-).

Fijne donderdag!


XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

4 opmerkingen :

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡