maandag 12 januari 2015

Save this one: week 2
Week 2 van het nieuwe jaar zit er al weer op! Alhoewel normaal gesproken de dagen voorbij vliegen, ging het deze week heel langzaam. Ook best fijn want ik heb extra (of bewuster) genoten van mijn gezin en leuke uitjes.
Ik heb weer een aantal leuke foto's om te delen met jullie! Kijk je mee?
1. Deze mooie poster is ontworpen door Marrit en ik vind hem al een tijdje geweldig! Hij is vrij eenvoudig, maar de combinatie van de tekst en vormgeving vind ik te gek. Ik moest even wachten om 'm een plekje te geven, want ik had geen passende lijst. Lang leve Ikea, want die heeft bijna elke maat wel! Hij staat nu op het dressoir, maar stiekem wil ik 'm aan de wand hebben! Trouwens, kijk, de bloembol is uitgekomen :-).

2. Ik ontving deze week leuke post van Pauline, en wat had ze 'goed' haar best gedaan! Het was de bedoeling dat het bij een kaartje bleef of iets kleins, maar zij heeft er mooi pakketje van weten te maken. Ik kreeg mijn eerste Sonny Angel, een leuke panda-ballon, een gezichtsmasker (niet op de foto) en de gave kaart van Luckyno7! Hoe lief! Ze is zo lief! Nogmaals dankjewel Pauline :-).

3. Op kerstavond kwam ik erachter dat ik deze mega-grote-geweldige kalender had gewonnen bij Denise. Ik kon mijn ogen niet geloven en zat te hyperen op de bank (echt waar!) Ik vind de kalender zo mooi, en hij past ontzettend goed in ons huis. Hij heeft deze week een mooi plekje gekregen in de keuken en ik geniet er dagelijks van. One happy lady overhere!

4. Met het oog op het voorjaar en de nieuwe kledingcollecties had ik zin om Noah's kleding uit te zoeken. Maar afstand doen van Noah's oude kleding kan ik niet zo goed...
Alle kledingstukken herinneren me aan hem en aan zijn baby-tijd, dat het echt even moeilijk was om te beslissen wat ik hield of niet. Zijn aller-aller-eerste kleertjes doe ik niet weg, maar vanaf maat 68/74 heb ik nu toch al een aantal dingen weggedaan. Ik had een tijdje terug al een 2e account op Instagram aangemaakt, en binnen twee dagen is bijna alles al verkocht! Erg fijn, want de kleertjes zijn te leuk om in een plastic doos te liggen.
Dit shirtje stond 'm zo leuk, ik hoop dat de volgende eigenaar er net zo veel plezier aan beleeft :-).


Happy new week lieve mensen!


♡, JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

5 opmerkingen :

 1. Wat een leuk pakketje van Pauline, de panda ballon is tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke dingen deze week dus! Fijn dat je er wat bewuster van hebt kunnen genieten :). En ja... Ik kan het toch niet alleen bij een kaartje laten haha. Je verdiende gewoon wat meer ;) Heel graag gedaan in ieder geval! Ook ik ben happy met het extra cadeautje naast de kaartjes :)
  Fijne nieuwe week Judith! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooi pakketje heb je van Pauline gekregen, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een supergave poster! jij ook een fijne week!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hé wat leuk, je hebt over mijn poster geschreven! Mooi plaatje hoor, tof dat je er zo blij mee bent!

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡