Over Saved with Style


Welkom op mijn blog Saved with Style. Ik ben Judith (27 jaar) en samen met mijn zoontje Noah, mijn partner in crime, probeer ik andere mama's te inspireren.

Noah is 2,5 jaar oud en staat regelmatig voor de camera zodat ik mooie foto's kan schieten van zijn outfits. Maar ook in andere artikelen komt hij regelmatig voor en is hij eigenlijk de rode draad door dit blog heen.

Op Saved with Style blog ik over de meeste onderwerpen die horen bij kinderen en moeder-zijn. Ik schrijf bijvoorbeeld met veel liefde over kindermode en interieur.
Ik wil anderen inspireren met artikelen/foto's van mooie merken en producten. Hierbij probeer ik me te onderscheiden door merken en producten uit te lichten die wat mij betreft de aandacht verdienen en waar ik zelf ontzettend blij van word. Ik houd van originaliteit en probeer daarin dicht bij mijn eigen stijl te blijven.

Naast moeder-zijn ben ik elke dag wel bezig met het interieur. Ik geniet ervan om ons nieuwbouwhuis verder in te richten en de ruimtes met mooie items af te stylen. Regelmatig geef ik een kijkje in ons huis. Momenteel ben ik druk bezig met een nieuwe kinderkamer te realiseren en dit project deel ik graag met mijn bezoekers.

Saved with Style - een blog waar je dagelijks inspiratie kunt vinden die gericht is op hippe mama's die origineel en eigentijds willen zijn.