Zakelijk | Samenwerken


Persberichten en uitnodigingen
Voor mijn blog vind ik het leuk om op de hoogte gehouden te worden van nieuwe collecties/producten en interessante presentaties. Daarnaast ontvang ik graag uitnodigingen voor events om zo in contact te komen met leuke merken en winkels.

Persberichten en (vrijblijvende) uitnodigingen ontvang ik graag op het volgende e-mailadres: savedwithstyle@outlook.com.

Indien u vragen heeft of u bijvoorbeeld inzage wilt in mijn bloggegevens dan kunt u mij tevens bereiken op het volgende e-mailadres: savedwithstyle@outlook.com.


Samenwerken
Het is mogelijk samenwerkingen aan te gaan met Saved with Style. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een product review, artikel over webshop of winactie.
Ik sta open voor samenwerkingen met merken en shops die aansluiten bij de onderwerpen die op mijn blog aan bod komen en waar ik persoonlijk van overtuigd ben dat het een leuk en interessant onderwerp voor mijn lezers is.
In de artikelen wil ik zo graag mogelijk uniek blijven en goede kwaliteit leveren. Daarbij denk ik dat eigengemaakte foto's van grote meerwaarde zijn.
Op Social Media heb ik een groot bereik en samenwerkingen laat ik op deze kanalen dan ook voorbij komen.

In de afgelopen twee jaar heb ik al met een aantal grote merken en mooie webshops mogen samenwerken die een groot succes waren.
Merken en webshops waar ik o.a. succesvol met samengewerkt heb zijn:
- Duifhuizen tassen en koffers;
- Kixx Online;
- Red-Rag schoenen;
- Affenzahn;
- The Birth Poster;
- Kleertjes.com;
- Vintagelab15;
- Ikbenzomooi.nl;

Wilt u samen brainstormen over een leuke samenwerking of heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op via savedwithstyle@outlook.com en ik kom er zo snel mogelijk op terug.