maandag 7 december 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop november


November is voorbij gevlogen maar wat is het een fijne maand geweest. Alhoewel ik het jammer vind dat het buiten snel donker en grauw is, vind ik het binnen ook weer gezellig worden met kaarsjes en verlichting.

Voor de challenge 'buy less, buy better' heb ik deze maand weer een leuk item gekocht wat al langer op mijn lijstje stond. Een item waar ik onverwachts zo tegenaan liep en geen moment over twijfelde om mee te nemen.
Aan het begin van de challenge heb ik een vast bedrag vastgesteld van €50,- euro om zo een richtlijn voor mezelf vast te stellen. Het item wat ik in november kocht is daarmee tegelijkertijd ook budget tip want hij was spotgoedkoop!
Op mijn bureau en in de woonkamer ontbreekt het mij nog aan leuke verlichting. Lampen zijn eigenlijk heel belangrijk in een ruimte want ze bepalen voor een groot gedeelte de sfeer. Voor mij maken ze het interieur ook helemaal af.
Ik liep toevallig tegen een hele leuke tafellamp aan die ik zowel op mijn bureau als in de woonkamer kan neerzetten. En eigenlijk zal hij ook leuk staan in de slaapkamers.

Het was tijdens een bezoekje aan Action toen ik op deze leuke taffellamp stuitte. Ik nam hem op de gok mee want hij zat in een dichte doos en er was helaas geen showmodel in de winkel. Voor de prijs zou het helemaal te gek zijn, dacht ik nog.

Zoals je kunt zien heeft de lamp een industriële look. De combinatie van het houten frame met wit vind ik erg mooi. Kleine details zijn de zilveren schroeven en het zwart/witte snoer. De lamp is stevig, stabiel en de afwerking is zeer netjes. Daarbij komt dat het snoer extra lang is, ik geloof zo 2,5 meter.

Ik ben enorm blij met deze leuke aanwinst. Ik had erop gerekend dat ik meer dan het dubbele kwijt zou zijn, maar de prijs van deze mooie tafellamp is maar €12,95 euro! Eerlijk waar, voor deze lamp zou ik meer geld hebben betaald.
Een overzicht van mijn werkplek op dit moment. Al een klein beetje in kerstsferen zoals je kunt zien. Nu zit het eerste jaar van de challenge er trouwens bijna op. Voor december heb ik een grote knaller in gedachten en daarbij een kleine verrassing voor jullie. Gewoon omdat het kan. Tot volgende maand! 
Wat vind jij van mijn nieuwe aankoop?XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

8 opmerkingen :

 1. Leuk Judith!! Ik ga rennen naar de Action :) X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is inderdaad heel gaaf! Wat een mooie aankoop en vind deze challenge zo leuk! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thnx voor je berichtje! Ik ben ook nog steeds fan van deze challenge haha.

   Verwijderen
 3. Ik heb hem ook al!! <3 Ze gaan voor zoveel meer geld over de toonban in andere winkels (lees Loods5 enzo) Dus moest hem gelijk hebben! Helemaal mee eens dat dit een goede aankoop is dus.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Waaat? Ongelooflijk. Die moet ik ook hebben!

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡