vrijdag 21 augustus 2015

KIDSROOM musthave | Eames design kinderstoel



Dat ik dagelijks met interieur bezig ben, is een feit. En het allerliefste ben ik bezig met Noah's slaapkamer. Nu is het zover dat we druk bezig zijn met een nieuwe kamer voor hem (lees: een grote jongenskamer) en ik kan daar toch zo van genieten.

Het begint allemaal met een moodboard waarvoor ik items en sfeerfoto's bij elkaar zoek om de stijl van de kamer te bepalen. Naast de grote meubels zoals een bed en kledingkast is er natuurlijk ook volop decoratie nodig. Onder decoratie vind ik héél veel dingen vallen zoals speelgoed (want ja, mooi speelgoed mag een mooi plekje) maar zeker ook kleine meubels die de kamer compleet maken.

Bij de eettafel heb ik designstoelen van Kartell staan en ik wilde ook heel graag een mini-designstoel voor Noah. Ik had een aantal favorieten geplaatst op het moodboard en wist al vrij snel welke ik wilde hebben. Nog zo'n voordeel van een moodboard want zo kun je kijken of een item bij de andere spullen passen of niet.







Mijn oog was gevallen op de witte variant van Eames DAR junior die zo neutraal is dat hij eigenlijk overal bij past én in elke ruimte. Zo staat hij regelmatig beneden in de woonkamer omdat Noah daar graag zit, en ik vind het alleen maar een leuke toevoeging in de ruimte!

Ik was verrast toen ik zag dat de stoel (weliswaar een replica) in het assortiment van Vintagelab15 te koop wordt aangeboden. Alleen door het grote kleur aanbod wist ik even niet meer welke ik wilde hebben. Na even getwijfeld te hebben tussen een zwarte variant ben ik toch bij 'veilig' wit gebleven.

De stoel werd een paar dagen later geleverd en binnen 5 minuten had ik het onderstel aan de zitkuip bevestigd. Noah was er ongelofelijk blij mee. Een eigen stoel voor hem alleen, dat is natuurlijk hartstikke stoer!








Ik heb op de eerste foto's de stoel neergezet in zijn nieuwe kamer en op de onderste foto's staat hij in zijn speelruimte. Al denk ik dat hij voorlopig nog even in de woonkamer staat totdat zijn nieuwe kamer helemaal af is.
Wat zijn wij blij met deze mooie designstoel en over de kwaliteit ben ik ook goed te spreken. Het is een stevige en stabiele stoel en Noah kan er zelf goed op en af gaan. Daarnaast weegt het stoeltje ook vrijwel niets en neem ik hem zonder moeite mee naar de andere verdieping zodat Noah hem daar kan gebruiken.

Op de webshop van Vintagelab15 vind je nog meer verschillende uitvoeringen van deze Eames kinderstoel. En psssstttt....ze hebben ook hele leuke bijpassende tafels in het assortiment! Ik zeg leuk cadeautje voor een verjaardag of alvast voor Sint/Kerst ;-).









XO Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

9 opmerkingen :

  1. Wat leuk! Ik heb er eentje gewonnen van PsBlog en die komt er binnen een paar dagen aan! Jippie! Ik koos voor een schommelstoel. Leuke foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow heel gaaf! Wat ziet Noahs kamertje er toch superstoer uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind je vloerkleed ook echt geweldig! Mag ik vragen waar je die vandaan hebt? Ik hou zelf van zwart wit en minimalistisch. Maar mijn kids houden van kleur (zoonlief van alle kleuren, en dochterlief van roze, lichtroze en donkerroze ;) ) Dus ja.. In mijn dromen ziet hun kamer er uit zoals die van jouw zoon :p Maar in het echt dus niet

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het vloerkleed is van H&M Home! Een erg leuk kleed en in de goede kleuren ;-). Hij heeft ook een fijn prijsje dus helemaal leuk! Ja, ik probeer wel een aantal kleuraccenten toe te voegen hoor anders wordt het voor hem misschien te saai. Gelukkig vind hij alles nog mooi zoals ik het doe dus daar heb ik nog geen discussies over o.i.d. X

      Verwijderen
  4. Wat heeft Noah toch een ontzettend gaaf kamertje! Wit is inderdaad altijd goed, die had ik zelf ook gekozen! Top aankoop! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig!! Het kleed heb ik ook en ben er Super blij mee! De stoel is helemaal top! Love the pics

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat gaaf stoel zeg! Leuk die huisje waar vandaag

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wauw wat een mooie kamer, ziet er echt top uit! En wat een gave stoel!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡