maandag 24 augustus 2015

Mini fashion | outfit: Badger + Rue || be kind

Badger + Rue is het geweldige merk waar ik in deze blogpost al iets meer over vertelde. Een merk wat vooral geliefd is bij mama´s die houden van monochrome kleuren en statement kledingstukken. Ik sprong een gat in de lucht toen Danielle en Kenzie mij een mailtje stuurden waarin ze lovend spraken over mijn blog en foto´s. Dat is zó leuk om te horen!

Met alle liefde en veel plezier heb ik samen met Noah een outfitshoot gehouden en staan er binnenkort nog twee op de planning. De items zijn allemaal zo mooi en tof dat ze het verdienen om apart in de spotlights te staan.

Vandaag deel ik de eerste outfit en ik vind het erg leuk als je even meekijkt.Noah draagt het 'feel the beats'-shirt en daarop prijkt een wasbeer met koptelefoon. Op de legging staan de woorden 'be kind' en dit vind ik echt geniaal bedacht. Je geeft door het dragen van deze legging alleen al een boodschap af, en daarbij is het een goede reminder voor onszelf.

Het shirt is gemaakt van 100% fijn katoen en is van mooie kwaliteit. De stof voelt prettig en zacht en dat vind ik altijd wel een must. Het shirt is een klein beetje baggy en de print is super gedetailleerd. Een shirt wat je direct van de waslijn pakt om gelijk weer te strijken en aan te doen...dat zegt al genoeg.

De legging 'be kind' heeft een klein beetje rek (95% katoen en 5% elastan) en is gewoon een heerlijk item om ieder shirtje in de kast mee te stylen. Leggings zijn nou eenmaal comfortabel en zorgen voor veel bewegingsvrijheid. De tekst opdruk ligt echt bovenop de stof en is, net als het bij het shirt, netjes en gedetailleerd. Hij is inmiddels een paar keer gewassen en de tekst vertoont nog geen scheurtjes of iets dergelijks.
Ja, wij zijn fan van deze legging! Een ontzettend tof item voor jongens én meiden.
Om de outfit compleet te maken draagt Noah zijn Converse die ik voor een prikkie kocht dankzij een cadeaubon (altijd fijn!). De pet is van Mini Rodini en is een leuke toevoeging aan de outfit, plus hij draagt nu eenmaal graag petten (heeft 'ie van zijn vader ;-).

Een monochrome outfit voor kinderen dat door de speelse details stoer en kinderlijk wordt. Ik hou er van.

Wat vind jij van Noah's outfit?


Be kind,
XO JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

8 opmerkingen :

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡