dinsdag 27 januari 2015

Mini fashion #3: Spring/summer '15 Mini Rodini




Ohyeah, mijn favoriete kledingmerk Mini Rodini komt a.s. donderdag met de nieuwe voorjaar/zomer collectie. Ik zeg je alvast: je moet de foto's een paar keer bekijken wil je de awesome-ness er in zien. De kledingstukken bestaan, zoals we gewend zijn, uit drukke prints en effen kledingstukken met één opvallende afbeelding.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik écht even moest wennen, ik was een klein beetje teleurgesteld. Twee prints sprongen er direct voor mij uit (lees: hoog 'hebben'- gehalte), en met sommige prints heb ik dat (nog) helemaal niet.

Het thema van de deze collectie is See you later Alligator, geïnspireerd op het onderwater- en zeeleven. We zien o.a. vissen, zeemeerminnen, orka's, landkaarten, krokodillen, panterprint en schubben. Het thema is erg uitgebreid en bestaat uit mooie kleurstellingen. Ik heb even gewacht tot er meerdere foto's van de collectie online staan, en vandaag deel ik ze met jou.














































Een diverse collectie zoals je ziet met alle mogelijke kledingstukken, schoenen en zelfs een stoere pet. De krokodillenprint is mijn favoriet, al kan ik de items met de zeemeerminnen/mannen, de landkaarten en de schubbenbroek ook erg goed waarderen. De kleuren zijn soms wat behoudender, maar alsnog zijn elke items op zich een echte eye-catcher.

De collectie is 29-1 verkrijgbaar bij verschillende webshops.






Zie jij iets leuks voor je zoon of dochter?









Have fun shopping!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

8 opmerkingen :

  1. Voor het eerst denk ik HEBBEN! Het witte jurkje met blauwe print en het blauwe jurkje met wit/zwarte print en toffe kraag. Dat wordt shoppen donderdag! Fijn blog Judith! XX

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, het witte jurkje met print is héél leuk! Veel plezier met shoppen, misschien zie ik een foto op IG voorbij komen ;-)? X, Judith

      Verwijderen
  2. Zo gaaf! Ik vind de zeemeerminnen- en mannen print geweldig! Spannend, nog eventjes geduld :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is niet zo aaibaar en knuffelig, een beetje afstandelijk. De kinderen kijken ook een beetje als (hongerige) catwalk modellen.
    Ik vind de prints wel heel mooi op zich.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, de foto's (en aankleding) vind ik ook niet passen bij een kinderkleding-merk, goed opgemerkt! Gelukkig maken de prints het een hoop goed :-) X, Judith

      Verwijderen
  4. LOVE Mini Rodini! Mooie post met deze stoere kids! Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ook al zo leuk! In welke webshops is dit te koop?

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡