zaterdag 31 januari 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better: aankoop Januari



De maand januari is bijna voorbij en dat betekend dat ik vandaag met trots mijn enige aankoop van deze maand mag showen.
Samen met blogvriendinnetje Pauline ben ik bewust bezig met onze challenge 'buy less, buy better'. In dit artikel kun je nog even teruglezen wat de challenge precies inhoudt.

Ben je benieuwd wat ik heb aangeschaft en hoe de challenge me tot nu toe vergaat? Lees dan gauw verder.








Dit is hem dan: mijn nieuwe bureau. Het bureau is van Kwantum en dat had ik in eerste instantie helemaal niet verwacht. Ik vind 'm namelijk erg leuk en 'design'-achtig. Een vrij eenvoudig ontwerp maar wel één die bij mij past en in ons interieur.

Het bureau is vrij groot en erg solide. In de winkel lagen de laatjes er al uit, maar dat gaat hier mooi niet gebeuren ;-). Ik ben dan ook erg zuinig op mijn spullen en wil er lang plezier van hebben.

Een eigen werkplek is iets wat ik al langer wilde en nu is er een goed begin. We hadden nog geen bureau dus dat was voor mij het meest logische beginpunt. Mijn werkplek hebben we gerealiseerd op onze zolder, wat eigenlijk nog één grote open ruimte is. Mijn wens is om daar in de toekomst een paar kinderkamers te realiseren (*wink wink ;-), maar voor nu is het mijn plekje.









Ik heb al een klein begin gemaakt met de aankleding van de ruimte. De stoel is van Kartell en vind ik er erg leuk bij staan. Daarnaast is het mijn favoriete stoel in huis want hij zit heerlijk! Misschien manlief aankijken voor het zusje van deze stoel want die heeft namelijk geen armleuningen en kan netjes aangeschoven worden.
Als prullenbak voor papier staat er een mand van House Doctor en het mooie opbergblik van Ferm Living heeft ook een plekje gekregen. Natuurlijk moet er ook een plantje op staan, want ik hou van bloemen en planten en het maakt de ruimte meer af.

Natuurlijk ontbreken er nog een paar dingen, maar die zal ik tijdens deze challenge vast nog aanschaffen. Er staan immers nog veel items op mijn lijstje die ook prima in deze werkruimte passen :-).

Challenge update
Tot nu toe gaat de challenge me heel goed af. Ik vermijd winkels zoals Xenos, Action en Hema zodat ik ook niet in de verleiding gebracht kan worden, haha. Nee, maar ik mis de bezoekjes aan die winkels ook echt niet en eerlijk gezegd heb ik nog geen seconde spijt gehad om deze challenge aan te gaan. Het geeft me zowaar meer rust om niks onnodigs te kopen! Ik vind het in ieder geval nog niet moeilijk en ga met veel plezier bedenken wat ik volgende maand ga shoppen.

Het bureau is te koop bij Kwantum voor een geweldige prijs van €40,00 euro.


Neem ook zeker een kijkje op de blog van Pauline om te zien wat zij voor mooie item heeft geshopt. Ik zeg je alvast: het is ontzettend gaaf!





Wat vind jij van het bureau en mijn nieuwe werkplek? Ik lees het graag in de comments.





♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

19 opmerkingen :

  1. Hij is echt super gaaf! En heerlijk dat je daardoor nu een eigen werkplekje hebt. leuke spullen heb je er al bij en op staan ook!
    Ik vind onze challenge echt een top idee :)
    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. super leuk bureau! Ik had het ook nooit gedacht, maar heb nu kleedjes, een lamp en gordijnen van kwantum (zijn net aan t verbouwen) ze hebben echt super leuke dingen! En goed bezig met je project.. ik zie het steeds meer online en ik hou ervan. Dat we met zn allen maar eens beter nadenken over wat we hebben en wat we nodig hebben. Er is ZO veel en voor je het weet heb je ook ZO VEEL in huis ;)
    maar ik vind het bureautje echt super leuk..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Goede eerste aankoop Judith, past echt bij jou! Goed bezig... Ben benieuwd naar de andere 11 maanden! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Danielle, ik ben ook benieuwd naar de volgende maanden. Genoeg op mijn lijstje haha ;-) X

      Verwijderen
  4. Onwijs leuk!! En wat een fijn prijsje!! Goed gedaan Judith! X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Knap van je. Ik wil eigenlijk net op weg naar Xenos haha

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heb het bureau al vaker voorbij zien komen, hij is zo gaaf! Super goede aankoop! Leuk hoekje heb je er van gemaakt ook :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Kwantum heeft echt steeds meer leuke spulletjes. Goed gedaan! Leuk hoekje geworden.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig Judith! En voor die prijs, dat zie je echt niet, het is echt een prachtig plaatje. En lekker een eigen plekje. Super toffe challenge, ik heb er ook echt een zwak voor, even naar de hema voor een romper en je hele mandje zit vol... Succes en ik ben benieuwd wat je volgende maand voor iets moois koopt! Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Goeie aankoop! Hij staat prachtig zo :) ik mis alleen nog je computer op het bureau hihi! Fijn weekend voor jullie!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een super tof bureau Judith! En wat je zegt, ik zou niet zeggen dat hij van de Kwantum afkomt. Heel mooi model, minimalistisch en strak. Goede aankoop!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuk bureau zeg! Ik heb blijkbaar ook vooroordelen tegen de Kwantum want ik was ook verbaasd dat hij daar vandaan kwam.

    De stoel vind ik trouwens ook mooi.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dat heeft Kwantum goed gedaan ;-). De stoel is mijn favoriet, en iets die je niet vaak tegenkomt :-). X, Judith

      Verwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡