donderdag 22 januari 2015

Be nutty, be nice: be nOeser brand repHi, nice to meet you! ;-)

Noah kennen jullie natuurlijk al lang, als je me al even volgt, maar nu hebben we wel erg leuk nieuws. Noah mag namelijk brand rep zijn voor een geweldig kindermerk van Nederlandse bodem. Zo tof!Op Instagram werd een oproepje geplaatst door nOeser dat ze op zoek waren naar iemand om hun kleding te promoten. Ik twijfelde geen moment en gaf me op.
Al eventjes ben ik bekend met het merk, maar door hun laatste collectie 'wonder in the wild' werd ik verrast. Wij houden hier thuis enorm van wilde dieren en Noah heeft dan ook al de nodige kledingstukken met een dierenprint in zijn kast hangen.

Mijn dag begon vorige week vrijdag goed, want ik ontving een mailtje van de eigenaresse van nOeser. Ik was meteen goed wakker en erg blij, haha. Natuurlijk willen Noah en ik dit leuke merk promoten. Ik vind het een hele eer :-).

De kledingstukken had ik afgelopen zaterdag al in huis en ik ben echt onder de indruk. Het materiaal is fijn en de prints zijn nog leuker in het echt. Neem zeker een kijkje op de webshop als je opzoek bent naar originele- en comfortabele babykleding. 
De komende tijd zal ik op Instagram regelmatig een foto plaatsen met kledingstukken van nOeser in de hoofdrol. Ik heb er enorm zin in en ik hoop andere mama's en papa's te inspireren met de outfits en foto's. ♡, JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

5 opmerkingen :

  1. Wat leuk! Gefeliciteerd :) de kleertjes zijn heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Echt heel leuk! En wat je zegt, die te gekke printjes passen jullie helemaal ;) Succes met mooie foto's maken... ik ben reuze benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow, super!!! Mooi merk en dat mooie ventje gaat shinen! We houden je in de gaten via Insta x Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡