zaterdag 11 februari 2017

Hoera, ik ben zwanger! | gender reveal party: BOY or GIRL?Twee weken geleden was het zover: we hielden met een kleine groep vrienden een heuse gender reveal party. Eigenlijk met als één doel: het leven te vieren! Letterlijk het leven dat ik nu bijna 30 weken al in mijn buik mag dragen (het blijft een wonder!). Mijn man en ik zijn zo blij met baby no.2 dat we gewoonweg een feestje wilde vieren om hem/haar te verwelkomen!

Nog niet eerder was ik bij een soortgelijk feestje geweest, daarom des te leuker om er zelf een te organiseren. Ik bestelde een prachtige caketopper, gaf mijn wensen door aan degene die de taart ging maken, kocht wat blauw/roze/zilveren decoratie et voilá: een feestje was daar.

Nu had ik op Instagram al een kiekje weggegeven van onze taart en wat kreeg ik daar veel leuke en lieve reacties op!!! Zoveel liefde voor al die lieve mensen op Instagram. Ik kan nu niet anders om hier op mijn blog ook even kort stil te staan bij het geslacht van baby no.2.

Zoals ik al zei, zijn mijn man en ik zo blij en dankbaar met de komst van deze baby, dat het geslacht dan ook echt een bijzaak voor ons is. Nee, ik had geen voorkeur en ja, natuurlijk had ik wel een voorgevoel (maar die had het goed fout!). Het belangrijkste is dat de baby gezond is en leeft, want dat neem ik niet zomaar voor lief. Helaas weet ik hoe het is als een zwangerschap eindigt in een miskraam en daardoor is het geslacht maar echt een bijzaak. Ik ontvang dit kindje met alle liefde die ik heb en met mijn armen wijd open.

Dan laat ik nu de foto’s voor zich spreken. Is it a BOY or GIRL?!


It's a boy!Lovely son, little babybrother. You are truly a gift from God!


XO, one big happy mother!
- Judith
Follow me on Bloglovin' |
Follow me on Instagram |
Follow me on Facebook |

2 opmerkingen :

  1. Super!! Ah heerlijk, twee broertjes :). Ik kijk al uit naar dat wondertje van jullie (en de outfitposts!) haha ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtig geschreven blog!! Geniet van de voor bereidingen van jullie Koningskind!
    Liefs Marijke!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡