vrijdag 24 juni 2016

Trek de aandacht met Red-Rag sneakers | + WIN sneakers voor jouw kindje

De zomer is officieel begonnen en de zomergarderobes van onze kleintjes kunnen volop gedragen worden. Ondanks dat ik bekend sta voor mijn liefde voor zwart & wit neig ik in de zomer toch naar meer kleur.
Met name in de garderobe van Noah zie je in de zomerperiode meer kleur en met een zongebruinde huid -daar werken we nog aan- staan die kleurtjes alleen nog maar leuker.

Een tijdje terug werd ik benaderd om een paar sneakers van Reg-Rag te reviewen en dat wilde ik graag doen.
Vandaag in de hoofdrol: kleurrijke sneakers met neonaccenten. Echte eye-catchers die geliefd zullen zijn bij alle jongetjes! En het allerfijnste, ik mag hetzelfde paar cadeau geven aan jou!















Red-Rag staat bekend om hoge kwaliteit schoenen met uitgesproken collecties. Er wordt veel gebruik gemaakt van stoere details en kleur. Ontwerpen die in het oog springen bij de kinderen zelf en daardoor is het leuk om ze enthousiast de schoenen te zien dragen!
Toen wij het pakje ontvingen wilde Noah ze meteen aan. Hij baalde er van dat ze voorlopig in de doos bleven omdat ik ze eerst nog op de foto wilde zetten...

De sneakers van Red-Rag vallen allereerst op door de oranje neon-accenten en de geweldige -hippe- verfpatronen op de zool. Het zijn de kleine details die het 'm doen! De sneakers zijn gemaakt van echt leder en de zool voelt stevig en comfortabel aan. Grote complimenten voor de afwerking trouwens, want ik zie geen enkel foutje.



De sneakers brengen veel kleur en daarom houd ik de rest van outfit graag rustig en in dezelfde kleurtinten. Zo gaat de aandacht echt naar de schoenen toe en is de outfit in evenwicht. De sneakers kunnen vrijwel met alles gecombineerd worden, al vind ik ze het allerleukste in combinatie met jeans.

Tijdens de shoot heeft Noah met trots de schoenen gedragen. Hij rende en speelde onbelemmerd...zo zie je je kind, als moeder, het liefst. Zand en regen hebben nadien geen afdruk gelaten op de sneakers en dat bewijst voor mij nogmaals de kwaliteit.






Naast het speelse en stoere uiterlijk zijn ze ook nog eens handig door de kindvriendelijke klittenbandsluiting. Niets makkelijker om je kindje zelf zijn schoenen aan- en uit te laten doen.

Ik vind het enorm leuk om Noah zo enthousiast te zien over de schoenen en daarom is het des te leuker om ditzelfde paar cadeau te doen aan één van jullie kindjes! Van Red-Rag mag ik dit paar in maat 25 cadeau geven, dus als je zelf een zoontje hebt die binnenkort in deze maat rondloopt doe dan zeker mee! Ik weet zeker dat je de schoenen in het echt nog leuker vind!

Ken je iemand anders die deze sneakers graag zou willen hebben, dan ben je zeker welkom om ook mee te doen.

Wat kun je doen om kans te maken op deze kleurrijke en stoere sneakers?
- volg Savedwithstyle op Facebook (delen hoeft niet, wel extra lief!)
- volg Red-Rag op Facebook
- laat hieronder een reactie achter en vertel voor wie je deze sneakers (in maat 25) zou willen winnen



Kijk voor meer gave en unieke schoenen op de officiële website van Red-Rag of neem eens een kijkje op hun Instagram-account: Red-Rad boys and girls.




 | WINNAAR |

De namen zijn ingevoerd...en gefeliciteerd Noek Zakharious! Wil je mij even een mailtje sturen met je adresgegevens? Dan zorg ik dat de sneakers in maat 25 jouw kant op komen.


Dankjewel iedereen voor het meespelen! 




XO, Judith

Follow me on Bloglovin' |
Follow me on Instagram |
Follow me on Facebook |

9 opmerkingen :

  1. Zou super zijn voor Levi! Hij draagt nu 24/25 en ze zijn zo stoer! Liefs Dre

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Graag voor Lucas zodat alvast 1 van de tweeling nieuwe schoenen heeft :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hi!!!! Dan maak ik dolgraag een kansje voor mijn zoontje van 25 maanden, die deze schoentjes als gegoten zouden zitten :) Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een stoere schoenen!! Helemaal gaaf voor mijn net 3-jarige die wel way stevige aan zijn voeten kan gebruiken met al dat steppen, voetballen en klimmen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit zijn echt toffe sneakers! Dat vind ik, maar ook zeker onze zoon Joek! Wij doen dus graag mee met deze leuke winactie! Fingers crossed!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Zijn zéker leuke stoere schoenen! Die zullen Noud wel staan! Hij zit ook bijna in maat 25 dus dat komt goed uit! Xx Fran

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Het Zijn hele mooie schoenen voor mooie jongens dus ook mijn kanjer ;) ze zouden hem mooi staan !! Groet kim

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toffe gympies zijn dit zeg! Helaas duurt het nog even voordat Scott ze aan kan. Maar vriendje Luke waar we net mee op vakantie naar Italië zijn geweest past ze vast wel! Spannend! Groetjes, Annelies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Die zolen!!! Totally in love ❤️❤️

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡