maandag 11 april 2016

Dit moet je zien: nieuwe collectie Zara | Rock & Sand







































Hey, ho, stop! Ik ontdekte zojuist een nieuwe collectie bij Zara voor jongens 'Rock & Sand' en ik ben zo enthousiast dat ik direct een bestelling heb geplaatst en de tijd neem om dit blogje te typen. Ik denk dat het een mix is van de kledingstukken, de foto's en het überknappe kleine modelletje wat mij zo enthousiast maakt. Stiekem denk ik: is het een optie om Noahs haar verven?...maar nee, dat gaan we maar niet doen.

In plaats van scrolde ik als een gek door het nieuwe lookbook heen en bestelde ik in minder dan 10 minuten een aantal toffe items. Ik voel de adrenaline nog in m'n lijf, dus dat wordt nog een aantal dagen oefenen met geduld en ondertussen uitkijken naar het moment dat de deurbel gaat.

De nieuwe collectie is een mix van zomerse printjes in stoere en wat ingetogen kleuren. De items hebben een edgy look en in de bovenstukken zie je asymmetrische details. Er is gebruik gemaakt van verschillende materialen wat een outfit nét een klein beetje meer bijzonder maakt. Wat mij betreft kun je de items onderling oneindig combineren, en passen ze ook heel goed bij de kleertjes die je al in de kast hebt hangen.
Hoe je het ook went of keert, ik denk dat je ontzettend geniet als je je kleine man in deze outfits rond ziet lopen.

Kijk mee naar de collectie en oordeel zelf.





Bron foto's: www.zara.com
























En, deel je mijn enthousiasme?! Welke kledingstukken shop jij naar huis? Je vind de collectie natuurlijk op www.zara.com (deze link krijgen ze cadeau want wat wil je met zo'n toffe collectie ;-).





De prijzen van de kledingstukken liggen tussen de €5,95 en €16,95. De schoenen en stoere sandalen zijn iets duurder.


HAPPY SHOPPING!
XO, Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

3 opmerkingen :

  1. Good to have you back! WHERE HAVE YOU BEEN?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Yeahhhh! Je bent er weer! Ik vond het al zo rustig. Ook op ig trouwens!
    Wat schrijf je het weer heerlijk!
    En deze collectie is te gek! Jammer dat ik geen zoon heb maar ZARA had ook voor de meisjes weer een gave collectie D'Artisan capsule.

    Uiteraard voor Liv ook een aantal gave items gescoord.

    Groetjes Jennifer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb echt waar enkele uren geleden net hetzelfde gedaan! Hahaha. Top. Welcome back!!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡