dinsdag 3 mei 2016

NUNUNU kids fashion | awesome oversized overall


Vraag me wat mijn drie all-time favourite merken zijn en ik garandeer dat NUNUNU er één van is. Elke collectie blijf ik weer verrast worden door de toffe items die ze uitbrengen. Zo ook weer voor de spring/summer 2016 collectie.
Vandaag in de hoofdrol: de oversized overall. Een masterpiece, zo noem ik het.

Toen de overall binnenkwam was ik niet direct om. Ik moest wennen aan de kleur en het model. Zo gauw als het kon vroeg ik Noah om de overall te passen en toen zag ik het ineens: dit is gaaf! En nu, inmiddels 4 weken verder, kijk ik elke dag wel even in zijn kledingkast en kan ik niet wachten tot hij dit kledingstuk buitenshuis kan dragen.

Speciaal voor jullie hebben we een fotoshoot binnenshuis gehouden en ik ben weer eens beretrots op mijn kleine man. Ik vind hem zo ongelofelijk stoer in deze overall van NUNUNU.
We droegen (oké, hij droeg) de overall met Allstars (uiteraard) en leuke bijpassende sokken. Wat de outfit helemaal afmaakt zijn de tattoo’s van NUNUNU die best lang blijven zitten. Noah vind ze zelf helemaal te gek.

De overall komt in deze verwassen grijs/groene kleur en in een denim variant. De kwaliteit is zeer mooi en ook aan details is goed gedacht. De asymmetrische rits en capuchon maken de overall eigenwijs en door het elastiek aan de achterzijde sluit het model goed om een kinderlichaam aan.
De overall valt iets groter uit, mocht je ook om zijn en hem willen bestellen. Ik weet zeker dat je er geen spijt van gaat krijgen!

De overall kun je bestellen bij o.a. Orange MayonnaiseMeet Mister Fred en natuurlijk op de officiële webshop van NUNUNU.


Ik weet wel welk kledingstuk Noah deze week gaat dragen...! Het zomerse weer is eindelijk aangebroken.
Altijd leuk als je een berichtje achterlaat, ik ben benieuwd of jij mijn mening ook deelt over deze mooie overall.
XO,

Judith 
Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

2 opmerkingen :

  1. Wat een supergaaf item! Ik heb een jumpsuit van vorig jaar van nununu, zo heerlijk oversized. Ben er ook gek op! Soms vind ik de items wel wat aan de dure kant dus dan twijfel ik een beetje.... Maar zeker de moeite waard als ik het zo zie! Zo schattig... Knapperd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gaaf hoor! Vind zelf het gescheurde effect niet zo (ik kan er niet omheen dat ik scheuren en gaten gewoon armoedig eruit vind zien, vast een principe kwestie) maar verder heel gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡