maandag 2 november 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop oktober



Oktober is weer voorbij gevlogen maar wat was het een fijne maand! Als afsluiter kon ik een item van mijn lijstje afstrepen die ik deze maand voor de challenge buy less, buy better kocht.
Omdat ik voor de maand september geen aankoop had gedaan, *hier* lees je daar meer over, mocht ik deze maand van mezelf een groter, en daarmee duurder, item kopen.

Ik ben onwijs blij met de aankoop en show het graag aan je!







Ik hoefde niet lang na te denken welk item ik voor (september en) oktober ging kopen. Sinds kort vind ik deze industriƫle kast helemaal het einde. Je moet er van houden, dat snap ik, maar ik vind het een geweldige kledingkast.

Eigenlijk is het meer dan een kledingkast want ik zie het ook als een pronk-kast. Alle mooie spullen kunnen in deze kast geshowd worden, en daar houd ik wel van. Naast het functionele gedeelte van de kast kan ik dus ook met decoratie/aankleding spelen. Ik vind het alleen belangrijk dat het wel overzichtelijk blijft en dat er samenhang is.

Op het moment hangen er al meer kleertjes in en dat kan ook gewoon (fijne bijkomstigheid ;-). Zoals je ziet zijn er twee planken waar je spullen kan opbergen en is er een kledingroede. Bovenop kun je ook spullen kwijt, net zoals onderin de kast.
Nu houd ik sowieso niet van overvolle kledingkasten en ziet Noah's dichte kast er meestal netjes uit. Maar met deze kast vind ik het net even belangrijker dat het geen rommeltje wordt en dat sokken en pyjama's in de opbergdozen blijven.



Toen ik zwanger was van Noah kon ik elke dag wel in zijn kledingkast rommelen: babykleertjes vasthouden, setjes maken en de binnenkant opleuken met kaarten en knuffels. Nu kan ik dit eigenlijk gewoon doorzetten en kan ik regelmatig afwisselen met decoratie/aankleding. Noem me gek...maar ik ben nou eenmaal graag bezig met kinderkleding en interieur.

De kast is trouwens erg stevig, voor diegenen die dat afvragen, en de deuren hebben een goede sluitingsmechanisme. Ik kan de kast gemakkelijk in m'n eentje verplaatsen en dat is ook een fijne bijkomstigheid.
Als de kamer helemaal af is (er moet namelijk nog best wat gebeuren: muren gestuuct, raamkozijn verven, behang en raambekleding plaatsen) komt er zeker een roomtour!






Voor mij heeft de kast precies zo uitgepakt als ik had gehoopt, en dat zal nog meer worden als de hele kamer af is. Een bijzondere kast voor een kinderkamer maar ik denk dat ik we er heel veel plezier aan zullen beleven. Manlief en zoon vinden de kast ook mooi ;-). Mocht ik 'm trouwens kwijt willen dan kan ik 'm zo op onze slaapkamer neerzetten met bijvoorbeeld planten erin en een leuke lamp.

De kast heb ik gekocht bij Ikea, al blijkt hij wel uit een oudere collectie te komen. Ik ben enorm blij dat ik 'm nog in de winkel heb kunnen vinden en dat hij er eindelijk staat.










Wat vind jij van mijn nieuwe aankoop? Kende jij deze kast al?









Alle producten van bovenstaande foto's op een rij:
Opgevouwde deken met driehoeken - Little Pop Studios
Kussen messy mouse - Little Pop Studios
The paper bag - BLISS concept
Houten beer - BLISS concept
Witte opbergdozen - IKEA
Houten wanddecoratie beer - CODE37
Bed - IKEA (oude collectie)
Dekbedovertrek fine little day - ikbenzomooi






XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

6 opmerkingen :

  1. Ja heel leuk!! Ik heb hem al eens zien staan maar voor hier vind ik het niks. Zou het allemaal veel te netjes moeten houden. Tis meer een parade paardje dan een echte handige kast. Dat heeft hier tot nu toe toch wel de voorkeur.
    Maar vind hem wel ontzettend gaaf bij jullie staan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heeeel erg leuk Judith, wat een mooie kast! Lijkt me alleen wel moeilijk omdat het wel altijd netjes moet blijven, maar dan kan jij! Ben zo benieuwd naar het hele kamertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke kast! Super styling. Zou alleen niks voor mij zijn, ik maak een te grote rommel van mijn kast haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een bijzondere kast is dat. Het is net een soort kooi. Je kunt er volgens mij lekker veel in kwijt en het staat nog mooi ook.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel erg leuk kast en netjes. Bij mij zal rommelig eruitzien

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡