maandag 5 oktober 2015

Mini fashion | jeans op jeans met NUNUNU


Vandaag een outfit die voornamelijk bestaat uit jeans. Wat mij betreft is jeans een onmisbaar element in de garderobe van kinderen. Het hoort bij de basics die je in - dag in, dag uit- elk seizoen van het jaar kan dragen.

Er bestaan veel kindermerken, waaronder Nederlandse, die elke collectie wel meerdere jeans-items uitbrengen. Met jeans kan je veel kanten op en dat is ook de reden dat ik het onmisbaar vind.

In de outfit van vandaag combineer ik drie verschillende soorten jeans met elkaar, en wat mij betreft is de outfit meer dan geslaagd.













Bij NUNUNU shopte ik het jasje en ik kan je vertellen dat het een ontzettend mooi exemplaar is (mocht je het zelf nog niet hebben geconcludeerd na het zien van de foto's ;-). Het is een dunne, soepele stof met hele mooie details. Zo is het een a-symmetrisch model en dit kun je het beste zien aan de rits en de kraag. Daarnaast heeft het jasje mooie belijningen en duimgaten, die staat zo leuk bij van die kleintjes!

De zwarte hoodie is ook van NUNUNU en de capuchon valt netjes over het jasje, alsof het er voor gemaakt is. Wat mij betreft een mooie combi. En kijk, ook bij de trui zijn er duimgaten die Noah maar al te graag gebruikt.

Het broekje is een oude bekende voor de vaste bezoeker, maar nog zo geliefd door ons allebei. Ik kocht hem vorig jaar bij Zara en nog steeds wordt hij veelvuldig gedragen. De grijze kleur vind ik een leuk contrast hebben met het jasje, en de zwarte trui past -met de grijze sterren- natuurlijk ook gewoon op de broek.

Om eens een keer voor iets anders te gaan dan Allstars, besloot ik om de Acid Denim sneakers van Vans bij de outfit te kiezen. Wat mij betreft passen ze goed onder de outfit en is het niet een overkill aan jeans.
















Wat mij betreft is dit zeker een outfit die ik regelmatig bij Noah aan zal trekken. De kleurencombinatie en de jeans op jeans maken deze outfit stoer en stylish tegelijkertijd. Het jasje behoort tot de favorieten en is voor de herfst een uitstekend kledingstuk om te dragen.

Laat je trouwens even horen voor mijn kleine held die áltijd zo goed en leuk op de foto gaat!






XO Judith






Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

5 opmerkingen :

  1. Jaaa! Wat mij betreft ook een super combi. Staat hem erg leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het echt een superstoer setje. Ik vind het (ook voor mezelf trouwens) heel erg leuk om verschillende kleuren denim te combineren. Spijkerjasjes en spijkerblousjes hebben we dan ook volop. Dit jasje van NUNUNU vind ik een heel erg leuk en net-even-anders model!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke foto's weer zeg! Het jasje is echt gaaf! Ik heb de prijs nog niet bekeken hihi. De schoenen heeft xavi ook een tijdje in zijn kast staan! Helaas passen ze nog niet. Ook bij denim staan ze erg leuk. Goed gecombineerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi jeans op jeans ... leuk ook die verschillende kleuren. Hoe krijg je het voor elkaar dat alles er toch zwart-wit uitziet. Briljant xxx

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡