donderdag 6 augustus 2015

Mini fashion | outfit: Noah x Molo

Nieuwe kleertjes shoppen en foto's maken van Noah: het zijn twee van mijn favoriete bezigheden. Zolang hij het leuk vind om voor de camera te poseren blijf ik doorgaan met zijn outfits vast te leggen. Hopelijk blijft hij het leuk vinden tot z'n 18e jaar, want dat lijkt me een geweldig vooruitzicht.

Ondanks dat het nog maar augustus is, druppelen de nieuwe herfst/winter collecties al binnen. De nieuwe collectie van Molo is daar een voorbeeld van en wat hebben ze weer een aantal gave items erbij zitten.









Ik begon mijn zoekopdracht online want ik had een hele toffe 'ruimte' print gespot, op jawel, Instagram. Op Kleertjes.com zag ik dat ze zowel de sweater als joggingbroek verkochten en ik kon m'n geluk niet op! Ik moest nog wel even een keuze maken uit de twee items, want ik mocht er maar één bestellen van mijzelf.

Zoals je ziet ben ik voor de trui gegaan, en ik zeg het vaker over kledingstukken, maar wat is 'ie tof! Ik vind de print in het echt nog leuker en het is gewoon een stoere trui. De foto-print is gedetailleerd en op zijn rug zie je zelfs de maan (althans dat denk ik!). De sweater is zwart en de binnenkant is heerlijk zacht, dus perfect voor de herfst en winter.













Noah draagt verder een jeans van River Island en zwarte Allstars. Zo'n gaaf kledingstuk heeft niet veel meer nodig en zo is alle aandacht op de sweater gericht. Ik heb ook al een paar andere combinaties met de sweater in gedachten, dus we gaan er zeker veel plezier aan beleven. Mocht je hem ook erg tof vinden, de sweater en de bijpassende joggingbroek vind je in de categorie jongenskleding.








Wat vind jij van Noah's nieuwe trui en outfit?








XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

12 opmerkingen :

  1. Jaaaa staat Noah zo leuk, lekker stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gelijk fan van de trui, en staat hem onzettend leuk. De fiets is btw ook wel heel erg stoer

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wederom weer een toffe outfit! Die trui, zo tof! Maar er is dus ook nog een broek van.... 😍

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Inez, ja de broek is ook erg leuk....! De keuze was lastig ;-)

      Verwijderen
  4. Stoere trui. Jouw style is echt zo perfect :-) Vind hem erg leuk ben nog een beetje op zoek naar de meisjesversie voor mijn jongste telg. Maar je inspireert

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, wat lief Josan, dankjewel! Dochters aankleden lijkt me ook wel erg leuk om te doen ;-)

      Verwijderen
  5. Heel gaaf weer Judith! Staat Noah prachtig, modellen gaat hem goed af :-). De fiets hebben wij ook, nog iets te groot om alleen mee te spelen maar op het gras lukt t aardig. X

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Staat Noah wederom prachtig, gek op hem en outfits

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡