woensdag 3 juni 2015

The Birth Poster | review + winactie


Een paar weken geleden plaatste ik een informatieve blog over The Birth Poster. Een poster die wat mij betreft een musthave is voor iedere ouder. Geen poster is er zo persoonlijk dan deze variant. Naast de naam en geboortegegevens van je kindje, wordt de baby aangepast aan de ware grootte van jouw pasgeboren kindje.

Mijn hart maakte een sprongetje toen Evelina mij vertelde dat ze me graag een poster cadeau wilde doen. Wat een ontzettend lief gebaar. Geweldig.

Ik kan je vertellen dat de poster in het echt nog vele malen mooier is dan op foto's. Elke dag kijk ik er weer vol verbazing na en geniet ik. Het blijft gewoon een bijzonder ontwerp en de poster is een uniek item op zich.

Vandaag show ik foto's van onze poster en heb ik een hele leuke verrassing voor jou!











Het is zo ontzettend gaaf om de naam en gegevens van Noah onderaan de poster te zien staan. Ik zei het al in deze blog, maar dit maakt de poster hartstikke uniek en persoonlijk. Het feit dat de afgebeelde baby exact 52 centimeter is, is gewoon geweldig.





Voor nu staat de poster in de woonkamer. Met oog op a.s. zaterdag, als we Noah's 2e verjaardag vieren, is het wel een bijpassende poster. In de slaapkamer heeft hij ook al kort gestaan en op Noah's nieuwe kamer zal hij ook een mooi plekje kunnen krijgen, toch vind ik het een mooie aanvulling voor in de woonkamer. Ik ben zelf niet zo van de foto's op de muren, dus dan is dit een heel goed alternatief.

Evelina, onwijs bedankt voor het mooie verjaardagscadeau want zo zie ik het gewoon. Ik weet zeker dat je in de toekomst heel veel ouders gelukkig gaat maken, want oprecht, jouw posters zijn echt heel bijzonder en mooi. 




En nu, lieve lezers mag ik รฉรฉn van jullie gelukkig maken met een Birth Poster naar keuze! Ik vind het een eer om dit te mogen doen, want ik weet dat niet iedereen ร -la-minute de poster kan kopen omdat hij vrij prijzig is m.i.

Let goed op: volg onderstaande instructies alsjeblieft op, anders is het voor mij niet duidelijk en mis je je kans.

Wat moet je doen om kans te maken op een Birth Poster naar keuze?
- volg Savedwithstyle op Facebook;
- volg The Birth Poster op Facebook;
- laat hieronder een reactie achter en vertel welke versie jij graag zou willen winnen!!!




Deze give-away loopt 16 juni 00.00u af. Op dinsdag 17 juni zal ik een winnaar bekend maken.

Kijk voor meer informatie over de posters op de officiรซle website www.thebirthposter.com




Voor extra win-kans kun je meedoen op Instagram. Mijn account is @judithdefeijter, het account van The Birth Poster is (vanzelfsprekend) @thebirthposter.




Goodluck!!!



XO, Judith

37 opmerkingen :

  1. Ik doe heel graag mee, volg jou en thebirthposter nu ook op fb!! Ga ook meedoen op IG, vind dit namelijk een super leuke give-away.
    Hij stond al op mijn lijstje, maar vond hem inderdaad te prijzig om hem zomaar aan te schaffen..

    Ben benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Y A Y! Te gekke giveaway! Zou fantastisch zijn voor aan de muur in ons nieuwe huis. En elke x als je er naar kijkt kunt denken wat een mini bij zijn geboorte en nu al zo groot! Blijvende herinnering! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, ik doe mee! Ik zou ook gaan voor jouw versie, continuous Line #2. Zo puur en eenvoudig! We zitten hier midden in de kleine kindjes dus deze mooie poster verdient wel een plaatsje in onze living. En nu duimen voor 17 juni ๐Ÿ‘

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik was nog niet bekend met saved with style en the birth poster...blij dat ik het nu wel ben, ik ben fan! Ik zou ook voor de continuous line #2 gaan mocht ik de gelukkige winnaar zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Danielle van de Ven3 juni 2015 om 15:46

    Hij is prachtig Judith, ik ben zo blij voor je dat hij bij jullie nu mag pronken. En waag nu zelf een kansje om mijn Noah een mooi plekje in ons huis te geven. Ik zou zeker gaan voor continuous line #2 prachtig in al zijn eenvoud!

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat ontzettend gaaf! Ik doe ook zeker een poging voor deze gave poster! Ik heb je overal gevolgd voor zover ik dat nog niet deed ;-) Mij lijkt continuous line #2 ook erg mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super mooi en uniek zijn de posters! Ik wil heel graag een Continuous Line #1 poster van onze pasgeboren dochter Pom winnen! En dan met het hoofdje naar rechts omdat ze in mijn buik ook op haar linker oortje lag. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, de mooiste give away aller tijden!!!!! Wij spelen graag mee voor jouw versie Continuous line #2. Echt een prachtige herinnering aan de mooiste dag uit ons leven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Beste winactie ooit! Ik zou graag de sketch 1 willen. Die wilde ik sowieso al. Hopelijk via jou. Vind ze echt geweldig. Ik hou niet van foto's op de slaapkamer maar dit zou ik boven mijn bed hangen. Op zeker.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Mijn hart maakt รณรณk een sprongetje haha als ik er aan denk deze prachtige birthposter (line1) in mijn woonkamer op te hangen mooi boven Hugo z'n hangmat. Heb op Facebook beide pagina's geliked. En heb op instagram een foto geplaatst van het pronkplekje wat ik (stiekem al langer) in gedachten heb.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. De birth poster staat al heel lang op mijn wensenlijstje! Onze kleine is de 17e uitgerekend dus de perfecte timing voor een mooi geboortecadeau :-) Mijn voorkeur gaat uit naar de Continuous Line #2 versie.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Wauw, wat een toffe winactie is deze. Deze posters heb ik al een paar weken in mijn gedachten en elke keer als ze voorbij komen op Instagram, blijf ik enkele seconden langer kijken. Ze maken veel indruk op me, de mooie minimalistische lijnen met daarbij sterke herinneringen naar de geboorte van mijn zoon die nu alweer 1,5 jaar oud is. Ik word weer bewust van mijn eigen krachten destijds. Naast dat het mooie herinneringen opwekt, vind ik het ook een prachtig item om in de woonkamer neer te zetten. Want prachtig is hij zeker.
    Mijn voorkeur gaat uit naar Continuous line 1.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik doe ook al mee op Insta, maar wil hem zo graag winnen dat ik het ook via FB probeer. IK zou hem graag willen winnen, in de hoop dat beide kids in ''een poster passen, en deze een prominente plek in de woonkamer krijgt, waarbij duidelijk te zien wordt dat mijn twee grote trotsen alweer zoveel gegroeid zijn in de afgelopen negen maanden :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw! Wat ontzettend gaaf! Ik zag hem op Instagram ook al voorbijkomen, en deze versie die jij hebt vind ik zelf ook het allermooist:-) Ik ga heel hard duimen want deze zou prachtig staan op Julius kamertje! Liefs Lisanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ja, ja die wil ik!!wat een mooie give away!!Mijn zoontje is net 1 jaar geworden,dus zou te gek zijn zo'n aandenken aan een jaar geleden.Mijn voorkeur gaat uit naar line 2.Succes met je mooie blog Judith!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Ik doe zeker graag mee! Ik zou graag de geschetste versie winnen. Nou, een van die twee dan toch :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wow! Wat een super gave give away! Maak graag kans om hem te winnen! Heb een mooi plekje boven de bank! (Zie foto op instagram;) mijn voorkeur gaat uit na de continuous line #2! Die is prachtig:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Instagram account @wonenenco๐Ÿ˜€๐Ÿ˜€☺️☺️

      Verwijderen
  18. Toch maar een poging wagen dan, haha. Vind hem echt geweldig! Ik zou gaan voor CONTINUOUS LINE #2 en volg jullie allebei :) Mooi voor in ons nieuwe huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Yes! Doe heel graag mee om deze super mooie poster te winnen. Net zoals je zegt, lijkt me zo mooi om de naam en geboorte gegevens van je eigen kindje eronder te zien staan. Is toch speciaal en maakt ze stuk voor stuk uniek! Wij gaan deze maand 24.06 trouwen en Nowi is 04.07 jarig en word dan 2 alweer. Zou echt een mooi cadeau zijn, en tegelijkertijd een herinnering want wat gaat het toch snel allemaal! Hij zou een mooi plekje in de woonkamer krijgen. Dus een dikke vette JA, wij doen mee! X Kimberly en Nowi - IG lifestyleandkids

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zou echt heel graag meedoen en laat nu een reactie achter voor een extra winkans. Ik deelde ook een foto op instagram (@jenniferelbert) en heb ook aan deze voorwaarden voldaan. Voor mijn zoontje Melle zou ik heel graag Sketch #2 winnen. Hij kwam met 38+4 ter wereld en was 44 cm lang en nu hij alweer 5 maanden oud is kan ik me bijna niet meer voorstellen hoe klein hij was. Hoewel hij nog op mijn netvlies staat gebrand, wil ik dat beeld altijd onthouden. Naast een mooie foto van hem als newborn en zijn geboortekaart, zouden we zo'n mooie poster echt helemaal te gek vinden!

    BeantwoordenVerwijderen
  21. I would love to win Sketch #2!! I am following both pages on Facebook and Instagram. I just had a baby and I really want one of these!!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Continuous line #1 om ons eraan te herinneren hoe hard onze Olsen is gegroeid!

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Lieverd! Ik heb geen facebook... Ik hoop dus dat ik met mijn instagramaccount net zoveel kans maak! Zou de poster zoooo graag winnen. Als ik m niet win koop ik m stiekem toch hoor.. ๐Ÿ˜‰
    Liefs Bellissa (@bellissavdpas)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Echt heel mooi zijn ze! Ik volg jullie op Facebook en instagram! Mocht ik winnen dan ga ik voor #2 :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. These posters are beautiful! I would love to win one, but if I don't I will buy one anyways. I am following you on Facebook and Instagram. If I am lucky enough to win, I would like the Continuous line #1. Thanks! (jsmacintyre on instagram)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. En een te gekke giveaway, deze laat ik niet lopen ๐Ÿ™ˆ vind ze allevier echt super mooi, maar denk dat ik zou gaan voor de Sketch #1

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Te leuk om te laten lopen, dus we wagen een gokje! Ik vind dit wel een heel leuk aandenken voor bij ons op slaapkamer. Ik vind zowel Sketch #1 als Continuous line #2 erg mooi! Maar omdat we toch moeten kiezen ga ik voor Continuous line #2! En nu duimen maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Ik doe graag mee aan deze win actie. Ik vind #2 heel mooi of de geschetste versie.
    Een prachtige herinnering aan een tijd die hier niet meer gaat komen. Onze oudste wordt alweer 5 jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Super gave give away! Ik ben echt helemaal weg van de poster, hij is zo uniek! De poster zou een ontzettend tof verjaardagscadeau zijn waar je mij erg blij mee zult maken! Ik zou gaan voor Continuous line #1!

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Jeannette Hoogstraten16 juni 2015 om 16:16

    Nog 12 nachtjes slapen en dan wordt mijn kleine meisje alweer 1. Ik wil er dan ook graag weer even aan herinnerd worden hoe klein ze was! Ik ga voor Continious Line #2, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Moniek Lambregts (madebymowie)16 juni 2015 om 17:37

    Wat een super give-away! Deze poster zou geweldig mooi staan op de kamer van ons meisje, dat over een paar weken geboren wordt. Ik geniet nu nog volop van haar in m'n buik, maar kan niet wachten tot ze er is! De poster staat op nummer 1 op m'n verlanglijstje, het lijkt me prachtig om ons meisje zo te vereeuwigen..helemaal omdat ik niet zo'n fan ben van foto's aan de muur. Continuous line #2 is zeker mijn favoriet! Ik volg jullie op Facebook (Moniek Lambregts) en heb een instagram foto gepost (madebymowie) waar de poster geweldig mooi zou hangen. Maar ook in de woonkamer of in onze slaapkamer zou ie geweldig zijn..zo'n poster doet het overal goed :)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. In love with my baby, and in love with CONTINUOUS #2.
    Thanks for making this love come true!

    Zou geweldig staan in ons nieuwe huisje... Alvast bedankt.

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Jaa geweldig ik doe graan mee we gaan binnenkort verhuizen en Kenz wordt bijna 1 dit zou top staan in ons nieuwe huis!! Alvast bedankt!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Rowena mailuhu (just_me_row16 juni 2015 om 23:40

    Yay ๐Ÿ™Œte gekke giveaway ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜€   ik ben zo gek op mijn kleine mannetje van bijna 2 jaar dit is gewoon een echte musthave en een mooie herinnering aan bijna 2 jaar terug.  Ik zou voor de Continuous #2 kiezen en het zou een mooie plek in de woonkamer krijgen of op Chasin's nieuwe grote kamer . Ik ga nu ook mee doen via instagram ( just_me_row )  fingerscrossed ๐Ÿ€๐Ÿ˜Š

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡