maandag 15 juni 2015

Mini fashion | AW 15/16 NUNUNU baby- en kids collectie

We genieten nog maar goed en wel van zomerse temperaturen, maar de nieuwe herfst/winter collecties komen één voor één mijn postvak binnen. Zo ook van mijn favoriete merk NUNUNU. Ik schreef al eerder over dit eigentijdse stoere merk en door de nieuwe herfst/winter collectie zou ik zo de zomer willen overslaan!

Sommige designs en modellen zagen we al voorbij komen in de lente/zomer collectie van dit jaar, maar door nieuwe kleuren en materialen toe te voegen heeft NUNUNU de collectie naar een hoger niveau getild. Zo zie je enkele zilveren items in de collectie én is er naast typische winterkleuren gebruik gemaakt van felle neon kleuren.
Prints met plusjes en sterren zijn nog steeds aanwezig, maar de oversized cirkels zijn een nieuwe aanvulling en ik moet zeggen: big like!

Kijk mee naar de nieuwe AW 15/16 collectie van NUNUNU voor baby- en kids. 
Zoals je kunt verwachten van NUNUNU zijn de ontwerpen eigentijds en verre van mainstream. Wat mij vooral aanspreekt zijn de stoere kledingstukken die hun eigen unieke en speels uiterlijk hebben. Ondanks het materiaalgebruik, de kleuren en het minimalistische design ogen de kledingstukken kinderlijk, en daar houd ik van. Stoere kledingstukken voor kleine stoere jongens en meiden.

In de nieuwe AW 15/16 collectie zie je als basis legergroen, zwart, (gemêleerd) grijs, wit en denim. Kleuren die deze collectie vernieuwen zijn zilver, neongeel en neonroze. Alle kledingstukken kun je onderling combineren en zelfs voor buitenkleding kun je bij NUNUNU hele mooie items scoren zoals het denim-jacket, een bontgilet, (imitaite)lederen jacket, bodywarmer of een overall.

Als je een meisje hebt moet je zeker gaan voor één van de zilveren items; het zal zeker een eye-catcher zijn in haar kledingkast! Over ogen gesproken, die zie je hier en daar ook afgebeeld. Op de laatste afbeelding zie je deze en let trouwens ook even op de a-symmetrische vorm, daar maken de ontwerpers ook graag gebruik van.

De oversized cirkels zie je op rompers, jurkjes, rokken en zelfs op een pyjama. Nog een leuk weetje, NUNUNU heeft zelfs een dekbedovertrek met deze gave print! Hierover later meer ;-).
Heb je trouwens het Ninja-shirt gezien? Ook deze trui is ontzettend leuk voor de boefjes onder onze kinderen. Lekker warm ook voor hun gezicht als ze van de herfst buiten spelen.

Noah zie ik in sommige items al rondlopen en poseren. Het denim-jacket, de overall en de baggy broek met cirkels zijn mijn favoriet. Eigenlijk is kiezen moeilijk, want alles is leuk!

De collectie baby- en kids is beschikbaar voor kinderen van 0 tot 6 jaar oud. Ben je enthousiast over de nieuwe collectie houdt dan de webshop van NUNUNU in de gaten en abonneer je op de nieuwsbrief. De collectie zal vanaf 5 augustus in de winkels/webshops verschijnen.

Binnenkort meer informatie over NUNUNU producten voor in de kinderkamer, plus de jongerencollectie SHADOWS is voor kinderen van 8 tot 14 jaar en ook deze collectie zal ik snel op mijn blog showen.
En, ben je ook enthousiast over de nieuwe collectie? Welk item springt er voor jou uit?
Ik lees het graag :-)

XO, JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

2 opmerkingen :

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡