zaterdag 30 mei 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop mei


Het artikel van vandaag staat helemaal in het teken van mijn nieuwe aankoop van de #buylessbuybetterchallenge voor de maand mei.
Vorige maand shopte ik deze mooie loungestoel voor in de tuin, waar ik helaas nog niet heel veel plezier van heb gehad. Ik hoop dat juni ons blij verrast met veel zonnige dagen, zodat ik heerlijk kan relaxen in de tuin.

Voor de maand mei heb ik weer een mooi item voor in huis geshopt. Een item dat sinds kort nog maar op mijn lijstje staat, omdat hij nog niet zo lang in de collectie zit. Ik spotte hem bij een paar van mijn favoriete Instagrammers (@missjettle en @danielleamyisabella) en sindsdien krijg ik ze niet meer uit m'n hoofd. Ik zeg ze omdat er twee verschillende hoogtes zijn en samen staan ze wel het leukste. Weten jullie meteen mijn aankoop voor volgende maand, want ik hou me natuurlijk wel netjes aan het vaste budget van €50,00 euro ;-).








Dit is 'm dan: mijn nieuwe plantenstandaard. Hij is van Ferm Living, en wat ben ik fan van dit merk. Ik hou van het minimalistische design van de standaard en doordat je oneindig kunt variëren met potjes en planten zal ik er veel plezier van hebben.
Het frame is gemaakt van ijzer en heeft een zwarte matte poedercoating gekregen. Ik had zo m'n twijfels over de stabiliteit van de standaard, maar in de winkel had ik al door dat je aardig moet duwen wil hij zijn evenwicht verliezen. En dat is erg fijn met een peuter in huis, voor het geval dat...

Ik heb gekozen voor de kleine versie van 50 cm hoog. De andere versie is 70 cm hoog, en dat maakt dat ze samen een leuk koppel vormen.

Voor nu heb ik gekozen voor een witte bloempot met de Muehlenbeckia plant. Het speelse effect van de plant vind ik leuk in combinatie met de strakke uitvoering van de standaard.





De poster op de foto is van The Birth Poster. In dit artikel kun je er meer informatie over vinden. Volgende week hoop ik er nog een blog aan te wijden, want hij is zó tof!





De standaard stond nog niet lang op m'n lijstje maar wat ben ik er blij mee! Nu is het uitzien naar het moment dat de grotere versie naast hem staat, maar ik vind 'm in z'n eentje ook heel leuk. Een item dat perfect bij ons in huis past.

Ik kocht de standaard voor €30 euro bij de Bijenkorf, maar hij is uiteraard verkrijgbaar bij verschillende webshops. De bloempot en plantje waren bij elkaar nog geen €7 euro en kocht ik bij de plaatselijke tuinwinkel.

Vergeet morgen niet een kijkje te nemen bij Pauline (PSnim), want ook zij heeft weer een artikel met mooie foto's voor je klaarstaan! Op Instagram kun je via #buylessbuybetterchallenge onze aankopen een jaar lang volgen.







Deel jij mijn liefde voor Ferm Living, of zegt het merk jou niets? En wat vind je van mijn nieuwe aanwinst?








Wit vaasje - Xenos
Waxinelichthouder - Leen Bakker
Poster Yeah - Donebymyself




XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

12 opmerkingen :

  1. Weer heel mooi lieverd! Zo'n goede smaak! 👌

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige aankopen! Ferm Living is ook een van mijn favoriete merken. Ik vind de standaard echt prachtig in jullie huis passen. Heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat super leuk weer!! Vind het zo leuk item van jullie! Elke keer kijk ik er weer naar uit! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi gestyled en dankjewel voor de vermelding van mijn blog!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij staat echt prachtig bij je.. en super mooi gestyled. Ik snap dat je de andere ook graag wil, maar ik mis hem niet hoor! Staat heel leuk zo! Xxx Danielle

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Mooi! Ik ben hier ook veel mee bezig met wisselend succes. Vooral qua kleding probeer ik minimalistische principes erop na te houden. Ik heb een aantal blogposts hieraan gewijd. Ik denk dat het nog even gaat duren voor ik het onder de knie heb. Maar: who doesn't love a challenge?

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡