maandag 20 april 2015

Moederdag | cadeau's voor mama bij Ikbenzomooi.nl + win een ketting



Ja, ja, ik hoef het misschien niet te benoemen maar 10 mei is het Moederdag en dit is voor de meeste van ons wel een bijzondere dag om bij stil te staan. Voor mij is het mijn 'tweede' Moederdag en ik kijk nu al uit naar wat mijn zoontje en man voor mij in petto hebben.

Vorig jaar werd ik verrast met ontbijt op bed en een lieve kaart. Het cadeautje was toen nog niet af, en vandaag de dag nog steeds niet haha. Dáárom heb ik dubbele hoop voor aankomende Moederdag, snap je wel natuurlijk ;-).

Om jou inspiratie te geven wat je kunt vragen voor deze bijzondere dag heb ik dit artikel geschreven. En, ben je (nog) geen mama dan heb je misschien wel een moeder, zus of vriendin die je deze dag in het zonnetje wilt zetten. Trouwens, je moet écht wel even doorklikken want ik heb een hele leuke give-away!
Zelf ontving ik een prachtige ketting van de webshop Ikbenzomooi.nl en jij maakt kans op een ketting naar keuze! De kettingen zijn subtiel en erg mooi, dus ik zeg: meedoen!


















Op Ikbenzomooi.nl vind je een diversiteit aan producten voor baby-, kinderen en mama's. Er zijn hele mooie merken te vinden zoals CarlijnQ (de producten van Carlijn zijn op Instagram behoorlijk geliefd), Sketch Inc (mooie houten nesting dolls) en Elodie Details. Ik vind de webshop steeds hipper worden en daarom is het er één om goed in de gaten te houden.

Voor Moederdag is er nu een speciale pagina toegevoegd met een overzicht van producten die geschikt zijn als cadeautjes. En, erg leuk, momenteel ontvang je op alle producten in dat overzicht 10% korting. Dat is mooi meegenomen.

Natuurlijk heb ik een rondje in de webshop gedaan en mijn oog viel direct op sieraden, speciaal voor mama's. KAYA is een sierradenmerk dat o.a. hele leuke wenskaarten + kettingen verkoopt, speciaal gericht op mama's. Er zijn verschillende uitvoeringen waaronder een hele mooie ketting met het woordje 'love' uitgeschreven, een uitvoering voor moeder & dochter om met elkaar te matchen en één met een 'infinity' teken, wat natuurlijk heel goed past bij moederliefde.

Mijn allergrootste favoriet is toch wel de uitvoering die ik zelf mocht ontvangen: een korte gouden ketting (zilver met een goudlaagje) met een klein hartje. Subtiel en eenvoudig, heel mooi om elke dag te dragen.



Alle wenskaarten + kettingen zijn verpakt in een koraal/rode tasje en op de luxe wenskaarten staan verschillende teksten. Voor iedere moeder zit er wel een passende ketting bij. Echt heel leuk om als cadeau te vragen geven!






Ik ben zelf ontzettend blij met de ketting en ik vind het zo tof dat ik iemand van mijn lezers een ketting cadeau mag doen! Je kunt op de webshop kijken welke ketting het beste bij jou past of bij diegene aan wie je hem graag cadeau wilt geven. Tot een bedrag van €30,00 euro mag jij een wenskaart + ketting uitkiezen.

T/m 29 april kun je meedoen, op donderdag 30 april zal ik een winnaar bekend maken zodat je de ketting op tijd in huis kan hebben voor Moederdag.



Ik heb maar één voorwaarde om mee te doen: volg Savedwithstyle op Facebook (dit check ik), en laat natuurlijk wel even een reactie achter met welke ketting jij zou willen winnen! ( + zodat ik weet dat je meedoet!)






Goodluck!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

26 opmerkingen :

  1. Het hartje is ook mijn favoriet! Dus ik speel heel graag mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind de zilveren hanger met love schitterend. Ik doe graag mee!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk kado om te geven aan mijn moeder, ik doe mee.
    ik vind die met het Infinity teken het mooist!.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. ah wat een super mooi kettinkje! Ik vind die met het hartje zeker het mooist! Het wordt mn eerste moederdag ♡ leuk! ik ben benieuwd wat zoonlief en papa fabriceren. Jij hebt nog dubbel tegoed dus! zelfgrmaakt is ook altijd leuk he.. maar ja als je er een jaar ol moet wachten! haha. Ik zou heel graag meedoen, maar ik heb helaas geen facebook! hoop dat ik met de account van mijn vriend mee mag doen? (patrick pako) staan ook supercute fotos op van onze kersverse zoon ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel schandalig, maar ik waag een gokje voor mezelf. Omdat ze zo schandalig leuk zijn. En mijn man dit soort gelegenheden (net zoals trouwdagen) vaak eh... vergeet. Dat hartje maar dan in het zilver zou fantastisch zijn :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, dat mag natuurlijk ook! Misschien juist wel...! Moeders verdienen cadeautjes big time. X

      Verwijderen
  6. Zilveren ketting 3 Sterren op kaart (45 cm) voor mijn mama

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik vind het gouden hartje ook het mooist. Hoewel.. De gouden love hanger is ook gaaf haha. Leuk dat je er een weg mag geven!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hartstikke leuk! Ik zou voor het hartje in het zilver gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat mooi! Ik waag mn kans, maar jeetje wat moeilijk kiezen. Ik zou gaan voor het infinty-teken of het hartje denk ik ;)

    Leuke give away!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Die infinity leuk! Mijn vriend en ik hebben het infinity teken als tattoo samen! Leuk voor mijn eerste Moederdag

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Klein, subtiel en sprankelend met een boodschap. Just like this mommy! Prachtige sieraden, maar het gouden kettinkje met hartje heeft mijn hartje gestolen.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik ga lekker voor mezelf mee doen!
    Ik heb kans dit jaar om voor het eerst als moeder van 3 kinderen Moederdag te vieren! Wij hebben al een kanjer van een zoon die ik al twee moederdagen bij me heb! Maar binnen nu en 3 weken komen onze tweeling meisjes er bij! Wat een mooi cadeau zou dit dan zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh en wij vinden het zilveren hartje erg mooi<3

    BeantwoordenVerwijderen
  14. O wat leuk zeg! Ik doe heel graag mee voor het zilveren hartje! (Ook lekker voor mijzelf :))

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een fijne winactie zeg! Ik viel op slag op de zilveren ketting met de LOVE bedel. Dat kaartje met tekst is er ook zo mooi bij! Nu fingers crossed xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh wat leuk, en wat mooi! Ik vind het gouden hartje ook prachtig, dus ik waag een gokje. Super leuk voor mijn eerste eigen moederdag! Leuke actie, bedankt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wauw wat een mooie kettinkjes.. Gelukkig heb ik morgen vakantie ( werk in het onderwijs ) en heb ik dus tijd zat om er eentje uit te kiezen.. Ik kan zo op het eerste gezicht echt nog niet kiezen 😍

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Ik doe graag mee. En ik kies ook voor de ketting met goudkleurig hartje.
    sepia [at] home . nl

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een gave kettingen! Ik zou me moeder onwijs blij willen maken met het zilveren kettinkje met het hartje eraan, de Mom i love you ketting. Ik heb je ook geliked op FB en hoop dat ik win voor mijn moedertje!! <3 !

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ik zou zonder twijfel voor de wenskaart Thank You Mom For Your Infinite Love met ketting Infinity gaan. Dit weerspiegelt onze relatie perfect <3

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Ik wil ook wel meedoen :-) als papa van een 1 jarig zoontje moet ik stiekem ook wel een mamacadeautje voorzien ... Weet je wat ik dan meestal koop? Cliche maar toch een leuke bos bloemen :-), en wie weet win ik, dankzij dit blogje en dan krijgt ze er de hartjesketting bij :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Super leuke giveaway! Ook ik ben fan van de subtiele gouden ketting met het hartje, mama jij bent de allerliefste. We gaan je volgen op facebook en duimen. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik doe ook graag nog mee :-) voor mijn mama zou ik het kaartje en hangertje 'Mama je bent de allerliefste' kiezen. Omdat ze de allerliefste mama is voor mij (en ook een geweldige mémé voor haar oogappeltje, kleinzoontje)

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Indien ik win zou ik graag deze Kaya Sieraden wenskaart Mom I Love You met ZILVEREN ketting met roze hartje cadeau doen aan mijn moeder .

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡