woensdag 4 maart 2015

Mini fashion | Noah's outfit #4: yellow for cool boys only



De outfits van Noah zijn één van de artikelen die het meeste gelezen worden, superleuk! Elke week maken wel wel uitgebreid foto's; soms gaat het goed en soms ben ik niet zo tevreden over het resultaat. En, heel soms, heeft Noah er gewoon geen zin in, en dan stop ik halverwege. Het moet wel leuk blijven voor hem!

Vandaag heb ik een stoere outfit met een van mijn favorieten kleuren op het moment: geel. Ik gaf in de kinderkleding-tag aan dat ik meer kleur in Noah's kast wil, en met de nieuwe zomercollecties ben ik al aardig op de goede weg.

Kijk je mee naar zijn stoere outfit? 







Noah is 'store rep' voor Kidsdepartment, een hele toffe webshop met hele mooie kledingmerken. Dit shirtje heb ik voor onze samenwerking ontvangen en ik vind 'm tof. De kleur en de print op de borst vind ik leuk en het is een shirtje dat je met veel kleuren kunt combineren.

In deze outfit draagt Noah het shirtje van Emile et Ida met een donkergrijze slimfit jeans van Zara (ik hoop dat Zara snel nieuwe modellen aan de collectie toevoegt, want ze zijn perfect!) en die vond ik wel erg gaaf in contrast met de (oker)gele kleur. Kijk 'm zitten dan! Deze foto moest ik gewoon delen :-).





Om de outfit af te maken draagt Noah er Allstars bij, die eigenlijk nog iets te groot zijn. Ik vind ze echt de perfecte schoenen die bij elke outfit passen.
De outfit is een beetje baggy, zowel het shirtje als de broek zijn een beetje oversized maar voor Noah erg comfortabel en dat blijft toch mijn belangrijkste punt als het op kinderkleding aankomt.

PS. Hij staat echt zo alsof hij het alfabet aan het lezen is hé! Offtopic: het huisje maakte ik trouwens van washi-tape, wat een uitkomst!  

Hi, sweeties!










Wat vind jij van Noah's outfit deze week? Let me know, ik vind het erg leuk om je reactie te lezen :-).









♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

9 opmerkingen :

  1. heel stoer zo'n baggy outfit! en ik vind het echt top dat je alleen foto's maakt als hij er zelf ook zin in heeft! Dat kan je ook zien aan zijn koppie :-) en mooie kleur! Hij kan het goed hebben..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geel staat 'm erg goed met zijn mooie bruine ogen en haren! Leuke foto's weer, die laatste is wel heel zoet. Wat een cutie is het :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh give me summer. NOW!
    Heerlijke kleur dat geel en leuke print!

    Jules draagt ook altijd allstars. Past echt op alles!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat is het toch een lekker mannetje! Leuke outfit en leuk huisje op de muur, heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuke set!! En zo krijg je toch helemaal zin in het voorjaar!

    Liefs Lieke
    http://robust-posch.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dat huis op de muur, leuk gedaan! En je mannetje ziet er weer fantastisch uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ahh om op te eten, ik blijf Noah een schatje vinden! Geel staat hem heel goed, vind ik voor Benjamin ook altijd mooi, de harde kleur geel. Crea Bea hoor dat huis op de muur, leuke shoot! Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Super leuke outfit en erg vrolijk met het geel! Leuk gedaan ook het huisje op de muur.

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡