woensdag 11 maart 2015

Mama's life | moederliefde en mijn plan voor de toekomst


Als moeder heb je het mooiste voorrecht om liefde te geven aan je kindje. De liefde die er vanzelf eigenlijk al is, vanaf het eerste moment dat je weet dat je in verwachting bent.
Moederliefde is iets wat niet te beschrijven is.

Wat mij betreft is moederliefde het mooiste wat er is. Mijn liefde voor Noah gaat tot ver boven de wolken. Lekker zoet, maar zo is het wel.


Wat doet mijn hart pijn als ik in het nieuws hoor dat er een kindje ter vondeling is gelegd. In een tas, in een vuilnisbak. Het raakt me en doet me zeer. Ik denk aan het kindje maar ook aan de moeder. In welke toestand zij zich ook bevindt, het moet verschrikkelijk voor haar zijn.

Mijn dromen zijn lang geleden al geboren; pleegzorg en hulp voor (alleenstaande) mama's die hulp/liefde/aandacht en onderdak nodig hebben tijdens de zwangerschap en de tijd na de bevalling. Een plek bieden aan mama's die hebben gekozen voor hun kindje en samen willen werken aan een stabiele en hoopvolle toekomst voor het gezin. Ik hoop oprecht dat op één dag beide dromen zijn uitgekomen.

Soms heb ik een baaldag en soms ben ik teleurgesteld in mijzelf zijn omdat ik bepaalde dingen niet heb gedaan (lees: uitstelgedrag). Maar aan mijn liefde en zorg voor mijn kindje, aan het moederschap, aan mijn moeder-zijn heb ik nog nooit een moment getwijfeld. Noah staat op nummer 1, zoals het hoort.

Wat ben ik God dankbaar dat ik moeder mocht worden en dat ik nu moeder mag zijn. Ik heb vlinders in mijn buik, van mijn man én mijn zoon. Ik ben een gelukkige moeder en ik voel me gezegend. Moeder zijn is niet altijd makkelijk, maar moederliefde maakt alles goed. De pure liefde tussen een kind en een moeder is uniek. Het is een voorrecht. It's a privilege.
♡, JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

5 opmerkingen :

 1. mooi geschreven... ik denk (hoop) dat alle mama's die dit lezen diezelfde moederliefde voelen.. Vreselijk dat sommige moeders bepaalde keuzes moeten maken en je weet nooit wat voor verhaal er achter zit he.. Mijn eerste baby zit nog veilig in mijn buik, maar ik voel nu al ZO VEEL!!! Ik ben heel benieuwd wat het met me doet als ik de baby eindelijk zie, in plaats van alleen maar voel.. *even geduld nog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je het mooi omschreven! Het is iets bijzonders, die moederliefde. Ik vind het enorm goed van je dat je een plan/wens voor de toekomst hebt. Ik hoop met je mee dat je dromen uitkomen! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi beschreven zeg, bijzonder hè moederliefde!

  Dat je dromen uit mogen komen!

  Liefs lieke
  Http:// robust-posch.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend mooi geschreven. Moederliefde is inderdaad ontzettend bijzonder.

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡