maandag 9 februari 2015

Mini fashion: Shoplog Noah




Het is weer tijd voor een shoplog! Het is tijd voor meer kleur in Noah´s garderobe zoals ik al aangaf in dit artikel. Ik heb een aantal mooie pareltjes weten te scoren die ik graag laat zien, ondanks dat het maar een paar kledingstukken zijn.

Kleur, kleur en een klein beetje zwart. Want ja, zwart is altijd goed. Zelfs bij kleine kindjes.

Een begin is gemaakt met de zomergarderobe van mijn kleine knul, en sommige dingen draagt hij nu al want ik vind ze eigenlijk te leuk om nog in de kast te laten hangen. Herkenbaar voor andere mama's? Als je de nieuwe kledingstukken van dichtbij wil bekijken moet je snel verder klikken ;-).










#1. Mijn oog viel op deze gave schoentjes, die ik zag op Instagram, en ik was meteen enthousiast! Ik had even contact met een toffe mama die ze net had aangeschaft en ze gaf me wat extra info. Diezelfde dag heb ik ze besteld en niet alleen ik vind ze leuk: Noah wil geen andere schoenen meer aan! Ze zitten comfi (althans dat denk ik...) en ze gaan hartstikke makkelijk aan. Daarnaast zijn ze eigenlijk met alles te combineren en hadden ze een fijne prijs! Alleen maar lof dus voor deze Stan Smiths'.



#2. Bobo Choses heeft dit seizoen mijn hart veroverd want deze collectie vind ik helemaal geweldig. Zo geweldig dat ik besloot om er iets van te kopen. Deze tanktop met monstertje vind ik het statement piece van de collectie en mede door de kleurtjes wilde ik hem hebben. Ik kan zo tien verschillende outfits bedenken, want daar let ik altijd op, en ik ben erg blij dat ik hem nog in de juiste maat kon vinden.




#3. Deze tanktop is ook van Bobo Choses en is favoriet door de leuke print en kleuren. De top is erg leuk op een spijkershort, maar ook op een baggy broekje staat het ontzettend leuk. Noah heeft hem al gedragen (met de verwarming op 22 graden...) en ik hou zo van z'n blote armen en schouders als hij deze top draagt :-). Ik vind het een toffe aanwinst!



#4. Mini Rodini bracht onlangs de nieuwe zomercollectie uit en de kroko-print sprong er voor mij toch wel uit. Ik vind 'm zo leuk! Deze trui is prima om nu te dragen én in de zomer als het wat kouder is. Hij valt ruim dus Noah (of 'mama' eigenlijk) zal er veel plezier van hebben. Deze trui komt van de week in een outfit post terug, en ik kan je alvast verklappen dat de foto's erg leuk zijn geworden!




#5. Deze legging van Mini Rodini had ik een tijdje terug al gekocht maar nog niet eerder laten zien. Ik heb zeker een paar maanden gezocht naar de goede maat en uiteindelijk vond ik 'm in de sale. Score! Hij is wel een beetje aan de grote kant, maar daar groeit hij vanzelf in ;-).

#6. Het zwarte shirt met tekst is van het gave merk Jax and Hedley en komt uit UK. Ik vind het shirt de perfecte aanvulling om te combineren met alle broekjes in Noah´s kast. Ik houd ervan als Noah andere dingen draagt dan het standaard gros, en deze tekst is toch wel een beetje passend bij hem (al hoop ik dat hij natuurlijk een echte gentleman wordt).


Alle aankoopjes bij elkaar.


Sneak peek! Mijn favoriete model die het altijd zo goed doet <3.








Heb jij al leuke zomerkleren voor jezelf of kindje(s) geshopt? 








Fijne maandag!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

13 opmerkingen :

  1. Ben ook alweer flink aan het shoppen voor het nieuwe seizoen. Ze gaan nog zo hard! Wat heeft Mini Rodini toch geweldige kleertjes, staat je kleine mannetje super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Sonja, fijn hé shoppen voor nieuwe maten en seizoenen. En jij mag het voor een jongen en een meisje doen! Jaloers ;-).

      Verwijderen
  2. Leuk, leuk, leuk! En inderdaad wat een toffe sneakertjes! Goed gedaan mama :)! X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik hou van jouw shoplogs! Het had allemaal zo hier in Nim zijn kast kunnen hangen en staan ;). Uiteraard heb ik al het een en ander geshopt haha.. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een toffe spulletjes! Ik vind vooral de trui met krokodillen ontzettend leuk.

    Liefs, Marina

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een mooie selectie en prachtig in beeld gebracht. Ik krijg helemaal zin in de zomer, super leuk, vooral de Kroko! Ik heb zelf nog niet echt voor Benjamin geshopt omdat ik zijn maat nog niet goed kan schatten. X Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Super leuke shoplog! Word altijd erg blij van al die leuke kleertjes en mijn shopping wishlist breidt zich alleen maar uit..

    Liefs Lieke
    robust-posch.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kleertjes, echt <3 Ik word zo lekker vrolijk van die kleuren! Dat broekje met die mopshondjes, is m'n favoriet :D

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Goeie smaak heb je toch! We kunnen er allemaal van leren :-)
    Het bobo topje heb ik hier ook in huis... Toppertje!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Heerlijke kleertjes. Ik moet ook echt gaan shoppen voor meneer, maar vind het zo lastig voor zo'n kleintje. Het meeste kan hij pas over een paar maanden aan. En hoe groot is hij dan?
    Ik wacht gewoon nog even. Echt iets voor mij :)

    X Suus

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡