woensdag 25 februari 2015

Mama's life | een dag uit mijn leven


Een dag uit mijn leven bijhouden met foto's. Iets wat ik al langere tijd wilde uitproberen en afgelopen week heb ik dit dan eindelijk gedaan.
Alhoewel ik het erg leuk vind om bewust bij mijn dag stil te staan, vond ik het erg slopend om niet te vergeten om foto's te maken, haha. Ik hou van fotograferen, maar een dag bijhouden met foto's is moeilijker en tijdrovender dan ik dacht (plus ik hou meer van nette, gestylede foto's). Respect voor iedereen die wekelijks een overzicht van hun dag geven ;-).

Afgelopen vrijdag hadden we maar één vaste afspraak staan en dat was een kappersbezoek voor Noah. Daarna zijn we nog even wat woonwinkels afgegaan maar meer heb ik eigenlijk niet gedaan. Toch denk ik dat het dagje erg leuk is om te delen, zodat je een kijkje krijgt achter de schermen van Saved with style ;-).

Als je nieuwsgierig bent geworden, lees dan gauw verder.






Goedemorgen lieffie! 

Na het ontbijt (en de halve woonkamer te hebben bezaaid met speelgoed...) gaan we naar zolder.

       En terwijl hij daar verder gaat spelen ruim ik de was op. We hebben een ruime lege zolder dus daar staat de andere helft van zijn speelgoed. Op de een of andere manier speelt hij daar beter...

Het sombere weer van vrijdag. Hallo lente, waar blijf je?

           Tijd voor make-up staat gelijk aan tijd voor mijzelf. Heerlijk ontspannend vind ik dat. Vandaag gaan we voor felle lippen: Impassioned van MAC.

          Deze mooie deken won ik bij een give-away en ik ben er zo blij mee! Hij ligt nu nog op de bank, maar het is de bedoeling dat hij naar de kinderkamer verhuist.

     Tijd voor de kapper. Noah heeft eerst 20 minuten gespeeld en gewend aan de kapsters. Dit was niet zijn eerste keer trouwens, maar wel bij deze kapsalon. Altijd goed om even te wennen.

         In het kindergedeelte stonden gave auto-stoelen. Noah koos voos deze race-auto incl. lampjes en liedjes. Het had nogal impact op hem geloof ik ;-). 

         Bewijs dat mama er ook bij is, haha. In ieder geval heeft iemand er zin in :-). Dit is de voor-foto trouwens.

    En het resultaat. Na 45 minuten (ja, echt!) in de stoel te hebben gezeten is mama helemaal tevreden. Ik ben echt trots op hem want hij heeft maar even gehuild, die tondeuse ook hé. Gelukkig mocht hij nadien nog even grabbelen en kreeg hij een leuk cadeautje.

 Bij thuiskomst maak ik gauw wat tosti's klaar...

...en na een paar happen had Noah er al weer genoeg van.

         De kleren van Noah zaten onder de haartjes dus meteen uitgetrokken bij thuiskomst. Nu even gek doen met papa. Ik geniet er altijd zo van als die twee samen plezier hebben.

Tijd voor bad. Hij is gek op badderen, can you tell?

        Afdrogen en insmeren met een fijne bodylotion. Deze bodylotion zijn we aan het testen and so far so good! Binnenkort een review op de blog.

        Als Noah een middagdutje doet is het voor mij tijd om even achter de computer te kruipen en o.a. mails te versturen. Als ik dat heb gedaan ben ik vooral aan het chillen en soms doe ik zelf een dutje ;-). 

      Pakketjestijd! Het artikel over de laarsjes (plus leuke foto's van Noah) staat al online en vind je hier. Daarnaast nog twee dingen gekregen om te reviewen en het shirtje ontving ik voor een samenwerking met Kidsdepartment

       Na het avondeten (vergeten foto's te maken, ha) spelen we nog wat met onze kleine man en is het tijd voor hem om te gaan slapen. 

Daar zit onze kleine superheld, klaar om te gaan slapen. Welterusten! 


En, na deze laatste foto heb ik echt niets boeiends meer gedaan. Gewoon samen met mijn man uitgerust en quality-time. Foto's van de avond heb ik niet genomen, misschien in een volgende foto-dagboek ;-).





Ik ben natuurlijk razend benieuwd naar jullie reacties. Als jullie het leuk vinden wil ik het gerust nog een keer doen. Vond je het leuk om zo mee te kijken? Laat het me even weten bij de comments!





Fijne dag! X, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

19 opmerkingen :

  1. Leuk om dit een keer te delen. Iedere week is inderdaad erg veel werk. Herkenbaar ook dat als de kinderen naar bed zijn er niets (boeiends) meer gebeurt.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, misschien is 1x in de maand beter voor mij ;-). Heerlijk toch die (luie) avonden!

      Verwijderen
  2. Wat leuk om een kijkje te nemen in jullie leven! Inderdaad de gestylde foto's zijn prachtig maar nu leren we jullie wat beter kennen. Slim dat je al zo vroeg naar de kapper ging voor wennen en spelen en zijn nieuwe kapsel is super stoer. Dit mag je vaker doen, een dagboek, erg leuk! Lfs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ja heel leuk om een dag uit je leven te zien! wat een knapperd.. je zoon bij de kapper! haha en mooie haren :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke plog. Die deken wil ik ook hebben :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke blog! Stoer kapsel hoor :) leuk zijn commode tegen de andere muur!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Prachtig om te zien dat de kleine het bij de kapper ook naar zijn zin heeft!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat leuk om zo met je mee te kijken! Z'n haar is stoer geworden! (al vind ik het op die foto in z'n kamertje voor 'ie naar bed gaat stiekem leuker zitten dan bij de kapper.. ssst)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk om zo eens mee te kijken! Wat een schatje is Noah toch. Zijn dino trui is echt gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leuk dagje hadden jullie. Het ziet er super gezellig uit. Lijkt mij ook wel een opgave om de hele dag door foto's te maken, maar het is echt een super leuke post geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuk je verslagje! En die gele bergstein laarsjes zijn zoooo tof!! Love em

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Jaa, superleuk zeg! De foto van papa met Noah is echt te leuk :). Ik kan ook altijd genieten van die momentjes die mijn mannen samen hebben!
    Enneh zeker zo af en toe eens een dag in foto's delen, leuk om te zien!
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Erg leuk. Doe nog maar eens zo'n fotodagje!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuke foto's en z'n haar, zo stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat een heerlijk dag hadden jullie! En zijn haar is zo tof!! Knapperds! X

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡