woensdag 17 december 2014

CHRISTMAS TIME: Onze outfits voor kerst #1. Mama's look



Al van jongs af aan ben ik dol op mooie kleding en outfits bedenken. Nu ik tegenwoordig vaker voor Noah shop dan voor mijzelf (wat is dat toch...?) vind ik het des te leuker om een mooie outfit voor mijzelf te vinden.

Nu de feestdagen steeds dichterbij komen lijkt het mij leuk om de outfits van Noah en mijzelf te delen, die we op 2e kerstdag zullen gaan dragen.

Afgelopen weken heb ik een paar keer goed geshopt (voor mijzelf, yay!) en heb ik een eenvoudige, maar mooie outfit voor kerst. Ben je benieuwd naar mijn outfit? Lees dan gauw verder.









Deze kerst wil ik gaan voor een eenvoudige, maar vrouwelijke outfit. Op 2e kerstdag gaan wij met de familie uit eten en voor mij is het belangrijk dat mijn outfit feestelijk is maar ook comfortabel omdat ik, hoogstwaarschijnlijk, veel met Noah in de weer zal zijn.

Toen ik tijdens mijn shopsessie een prachtige top tegenkwam, wist ik al snel wat het key-item van mijn outfit zou worden. De top is van EDC bij Esprit en hij zit echt als gegoten! Deze lijn past goed bij mijn stijl want de kledingstukken zijn stoer(der), hebben leuke details en sluiten goed aan bij de huidige trends.

De top is vrij eenvoudig maar door het gebruik van verschillende materialen, viscose en chiffon, krijgt hij een chique uitstraling. Aan de bovenkant van de top is er een gedeelte see-through en zijn er sierkraaltjes bevestigt, waardoor het lijkt alsof je een ketting draagt.
De combinaties in deze top vind ik geweldig en hierdoor heb je niet veel aanvulling meer nodig in de rest van de outfit.



De top combineer ik met een donkerblauwe high-waisted jeans en zwarte pumps. Om de outfit compleet te maken draag ik er een vest bij. Dit vest (die ik al in mijn shoplog liet zien) is gemakkelijk aan en uit te doen.

De accessoires bij deze outfit houd ik vrij simpel: alleen oorbellen en een zwarte clutch. Qua make-up pak ik iets meer uit, want ik hou nu eenmaal van make-up en ik heb genoeg mooie producten die ik met de feestdagen graag gebruik. Op mijn ogen zal ik een oogschaduw van Chanel dragen (zwart met subtiele glitters) en mijn lippen en nagels zullen matchy-matchy zijn met een donker rode kleur.

- Pretty pretty -





Wat vind jij van mijn outfit? En, heb jij je outfit voor de feestdagen al klaar hangen?
Ik lees het graag!





♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

8 opmerkingen :

  1. Wat een mooie combinatie! Ik vind je top en je vest heel tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super mooi! High-waisted jeans, daar ben ik echt fan van :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ja, ik ook haha! Kleedt goed af en zit heerlijk :-D. X, Judith

      Verwijderen
  3. Zo, dat staat je goed!
    Waarschijnlijk heb je mijn kringloop vestje al gezien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Ageeth :-). Ja, dat is waar, dat lichblauwe vestje met parels: erg mooi! X, Judith

      Verwijderen
  4. Mooie outfit hoor, en high waisted, i like, en lekker warm aan de rug! :D
    Heel leuke pumps ook, om de één of andere reden vind ik dat super bij andere, maar draag ik dat zelf nooit, met het idee dat mijn voeten te koud zullen hebben, bizar...

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtige outfit! Staat je echt heel erg leuk! Mijn outfits zijn ook zoiets haha, skinny jeans/top/dik vest maar dan met gympies eronder in plaats van pumps.

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡