woensdag 22 oktober 2014

Mini fashion #2. Skip*Hop rugzak


Sinds een tijdje ben ik op zoek naar een vervanger van de verzorgingstas. Noah is bijna anderhalf jaar en als we nu een dagje weggaan nemen we een stuk minder bagage voor hem mee. Héél makkelijk en fijn, want zo til ik me ook geen breuk meer aan een overvolle tas.

Ik heb gekeken naar verschillende gave- en stoere tassen, maar kwam tot de conclusie dat hij die nog lang genoeg kan dragen. Hij is tenslotte nog geen twee jaar en voor hem is het veel leuker om een grappige en vrolijke tas te hebben. En die heb ik gevonden!

Op de webshop Ikbenzomooi verkopen ze een uitgebreid aanbod baby- en kinderartikelen met hele mooie merken waaronder Milestone cards, Jollein en Little Company. Hiernaast hebben ze ook leuke musthaves voor mommy's to be en aankleding voor de babykamer.

Na even rondkijken bij de rugzakken viel mijn oog al snel op een vrolijke zebra van het merk Skip*Hop.


Mijn zoontje is dol op dieren en ik vind de kleuren van de tas vrij neutraal en leuk in combinatie met zijn kleding en schoenen.

Binnen een paar klikken had ik een bestelling geplaatst en de volgende dag had ik de Skip*Hop Zebra rugzak al in huis! Helemaal goedgekeurd want de kwaliteit en afwerking van de tas is erg mooi. De tas heeft veel opbergruimte en verstevigende schouderbanden wat ik ook belangrijk vind.


De rugzak is door mijn zoontje ook goedgekeurd want hij draagt hem trots!
Wij zijn dik tevreden en zullen veel plezier beleven van deze vrolijke rugzak.
♡, Judith


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Ikbenzomooi.nl

7 opmerkingen :

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡