woensdag 9 juli 2014

Shoplog Interieur 3.0



De laatste paar maanden heb ik een aantal leuke woonaccessoires gekocht die ik graag met jullie wil delen. De meeste accessoires stonden al een tijdje op mijn verlanglijst en daarom ben ik dan ook hartstikke blij dat ik ze nu in huis heb. Benieuwd wat ik heb gekocht? Kijk dan gauw mee ;)




Als eerste begin ik met deze vaas van Bloomingville. In de blogpost over interieur inspiratie kwam deze vaas al naar voren, en sindsdien bleef hij maar in mijn hoofd zitten. Met of zonder bloemen vind ik de vaas erg mooi en hij pronkt zowel in de woonkamer, keuken en slaapkamer ;). 




Het houten huisje is van Onshus en kocht ik bij Loods5. De poster is van Zilverblauw en kocht ik toevallig ook bij Loods5, alhoewel ze daar normaal gesproken niet verkocht worden. In eerste instantie kocht ik hem voor de kamer van mijn zoontje, maar tot nu toe staat hij nog in de woonkamer....Oeps.




En dan deze opbergboxen van Ferm Living. Ik was verliefd toen ik deze tegenkwam op Instagram maar helaas waren ze vrij snel uitverkocht in Nederland. Uiteindelijk toch een winkel gevonden die ze voor mij heeft gereserveerd, et voilà....ik heb ze! Ze zijn een leuke, speelse toevoeging in ons huis. Ze hebben inmiddels al overal gestaan, dus ik weet zeker dat ik er veel plezier van zal hebben.



Als laatste wil ik deze slinger laten zien, die ik gekocht heb bij Suuz&co. Een leuke toevoeging in de slaapkamer van mijn zoontje.


Ik ben ontzettend blij met deze nieuwe spullen. Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? Is er iets wat er voor jou uitspringt?



♡, Judith



11 opmerkingen :

  1. heel erg mooi stijl, vooral die vaas vind ik erg cool!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi! Het vaasje is echt perfect, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je hebt een totaal andere smaak dan ik maar ik vind het wel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke aankomen. Die zebra is ook erg leuk die op het plankje staat :-))

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Kelly! Ja, ze hebben allerlei verschillende dieren, echt heel leuk om mee te decoreren en te spelen ;)

      Verwijderen
  5. Wat een leuke aankoopjes. Waar heb je de zebra'tjes vandaan?
    Ik had een zebra op ons geboortekaartje dus zou erg leuk zijn voor op mijn zoons commode-plankje.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Barbara! De zebra is van Schleich, te koop bij o.a. Bart Smit. Ze hebben alle dieren die je maar zowat kunt bedenken ;) Kosten variërend van €4-10 euro. Niet heel goedkoop, maar ze zijn van super kwaliteit en handbeschilderd ;). Wat leuk dat jullie een zebra op het geboortekaartje hadden! Nu ben ik wel benieuwd hoe het kaartje eruit ziet :)

      Verwijderen
  6. Wat een leuke spulletjes! De panda op het plankje vind ik ook echt geweldig! H&M Home? Zonder kiddo's laat ik dat soort dingen altijd aan me voorbij gaan.. maar stiekem vind ik ze zelf ook heel leuk ;)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡