donderdag 20 februari 2014

Baby Fashion #1. Zara baby Lookbook



Als het op babykleding aankomt, ben ik elke keer weer enthousiast als Zara met een nieuwe collectie komt.
Zara maakt mijn moederhart blij! Ze maken gebruik van fijne materialen en de kwaliteit is goed. De kledingstukken zijn stoer, praktisch én comfortabel. En comfi, dat moeten de kleertjes sowieso zijn. Want met een enthousiaste-avontuurlijke-en-bewegelijke-baby is het belangrijk dat hij zich vrij kan bewegen, zonder te strakke kleertjes ;). De prijzen van Zara komen overeen met Hema of H&M.

Zara heeft voor februari weer een nieuwe Lookbook gemaakt, en deze wil ik graag met jullie delen. Bij Zara baby's zie je niet hele heftige kleurencombinaties, maar daar hou ik persoonlijk wel van. Voor de jongens zie je veel baggy-broekjes en ook de leggings met prints zijn in opkomst (wat ik trouwens bij van die kleine jongetjes erg leuk vind staan!)
Bij de meisjes zien we vooral veel lieve printjes van bijv. flamingo's of citroenen. Daarnaast zijn er lieflijke, eenvoudige jurkjes of broekpakjes. Een afwisseling van romantische- en stoere kledingstukken. I love it!

Prints & uni's. Mijn favoriet is de legging met pijltjes.


Kijk mee naar een aantal outfits voor jongens en meisjes, een klein overzicht van de huidige collectie.

Boys:




Girls:




Neem zeker een kijkje op de website van Zara als er geen filiaal in jouw buurt is gevestigd. Online kun je o.a. betalen met PayPal en sinds kort ook met iDeal, hoe makkelijk! De verzendkosten zijn €3,95 euro en binnen een week heb je jouw bestelling binnen.

Koop jij wel eens babykleding bij Zara? 



XXX, Judith




6 opmerkingen :

  1. Thank you so much for the follow.
    Follow you back on bloglovin.
    Btw,I'm also on Instagram,maybe you like my account?
    Lovely greets from germany ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zara heeft altijd echt mooie kleertjes! Ook hele nette. Ik ken een webwinkel die erop lijkt maar hun zijn wel iets goedkoper.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, inderdaad, ik hou wel van de mix tussen stoer en nette kleding. Mag ik vragen welke site dat is, ik ben wel erg benieuwd :)

      Verwijderen
  3. Beautiful looks!!! would you like to follow each other with GFC and Bloglovin? let me know...
    Besos, desde España, Marcela♥

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben dol op de Zara voor kleintjes. De pasvorm is ook zo mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kleren hebben ze bij Zara! Ik kijk natuurlijk vooral naar de meisjeskleding, maar de jongenskleding is ook heel stoer!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡