maandag 2 december 2013

Shoplog Interieur 2.0




Ik heb een aantal woonaccessoires geshopt die ik vandaag graag even met jullie wil delen. Een aantal dingen heb ik gekocht met oog op de winter en kerst. De overige spulletjes zijn niet specifiek verbonden aan het seizoen maar maken de woonkamer net iets gezelliger ;). Kijk je mee?




#1: Een heerlijk zacht en wollig kussen voor op de eetkamerstoelen. Deze kussenhoes stond al even op mijn verlanglijstje en ik ben er zo blij mee. De afmeting is precies goed (40x40 cm) en hij laat geen pluizen achter dus een extra pluspunt! Deze hoes is te koop bij H&M Home voor €14,95.






#2: Van het merk Riverdale kocht ik deze twee voorraadblikken. Hoe schattig zijn deze? Ik hou van deze stijl en de kleuren passen goed bij elkaar en bij onze keuken ;). Deze blikken zijn €5,95 per stuk en ook verkrijgbaar in verschillende groottes.




#3: Bij de Intratuin kwam ik dit leuke beeldje tegen van een rendier en ik vond hem erg passend voor dit seizoen. Ik moet nog even kijken hoe en waar ik hem wil neerzetten maar op Instagram en Pinterest kwam ik al veel inspiratie tegen, dus dat komt wel goed. De prijs van het beeldje is €6,99.

#4: En dan toch wel één van mijn favorieten aankopen...dit leuke houten huisje met een mooie tekst. Ik ben helemaal in to de houten-huisjes-trend en deze variant past heel goed bij ons. De tekst doet mij herinneren aan de zegen van God en de belofte uit de bijbel (''want U Heer, laat ons wonen in een veilig en vertrouwd huis'', psalm 4:9). Dit huisje wordt handgemaakt en is verkrijgbaar via de website Precious Words en kost €7,95. 



#5: Al even was ik op zoek naar een stolp en bij Intratuin vond ik deze variant voor €14,95. Ik twijfel of ik de houten bodem zwart ga verven of niet, maar voor nu laat ik hem even zo en ga ik op zoek naar wat winterse decoratie voor bij het rendiertje. Het rendiertje komt van Xenos en kost ongeveer €2,00 (hij is inmiddels van het zilveren touwtje verlost).



#6: Bij H&M Home kocht ik ook deze kaars. Ik vond hem zo leuk, en als de kaars opgebrand is kan ik het zilveren schaaltje gebruiken voor mijn sieraden. De kaars kost €3,95 en is ook verkrijgbaar in het goud.



#7: Als laatste is deze stoere mand aan de beurt. Hij is groot, stevig, de binnenkant is volledig geplastificeerd en hij is afsluitbaar met een rits. De dierenprint vind ik ook geweldig en er kan veel speelgoed in, want dat is waar ik deze mand voor gebruik. Hij pronkt nu naast de box en ik heb er al meerdere complimentjes over gekregen. Ik zie deze mand ook al in de kamer van mijn zoontje staan als hij wat ouder is, ik vind hem zo tof! De mand is van H&M Home en kost €9,95. 


Ik ben erg blij met deze aankoopjes en ik ga voor alles een mooi plekje zoeken in huis. Wat vind jij van mijn aankopen? Is er iets bij wat er voor jou uitspringt?





XXX, Judith


9 opmerkingen :

  1. Die blikken van Riverdale vind ik mooi! En ook helemaal niet duur, voor dat merk zeker niet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Schilderij op je eerste foto: Ik leer van gisteren. Heel mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een leuke spulletjes allemaal. Vooral die riverdale blikjes vind ik erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een onwijs schattige spulletjes allemaal!
    liefs,
    Wies

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk, ik hou van de spullen van Riverdale :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die blikken van Riverdale zijn echt heel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke aankoopjes ♥ vooral het kussenhoes!
    Super leuk!
    Ik ga je volgen hoor, volg je terug?
    X Arja (ons huisje op negen hoog)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een leuke aankoopjes, vooral de stolp! Ik zou 'm niet verven, vind het nu juist zo mooi.

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡