dinsdag 31 december 2013

Hoogtepunten van 20132014 is bijna een feit, en als ik dit typ denk ik terug aan het afgelopen jaar. 2013 is een jaar geweest met vooral goede en mooie gebeurtenissen. Ondanks een paar kleine tegenvallers ben ik zo dankbaar voor wat ik afgelopen jaar, samen met mijn man, heb mogen meemaken.

Allereerst was daar het moment dat we de sleutel kregen van ons eigen huis. Onze eerste koophuis, en wat is het fijn om nu een plek te hebben waar we ons veilig en vertrouwd voelen. Na twee maanden klussen was het huis bewoonbaar en wat is het prachtig geworden. Ik geniet nog steeds elke dag van bijv. de keuken, de badkamer en onze bank. Ondanks dat er nog een paar klusjes gedaan moeten worden, is het bijna precies geworden zoals ik had gehoopt, en ik kan zeggen dat hiermee een droom is uitgekomen. Dankjewel lieve schat voor al je tijd en energie om van ons huis een thuis te maken.

Naast ons huis, nieuwe vriendschappen en deze blog, is het allermooiste zeker de geboorte van onze zoon Noah. Onze zoon, onze schat. Het hoogtepunt van 2013! Onvoorstelbaar hoe hij ons leven zoveel rijkdom heeft gegeven. Hem elke dag zien lachen, hem zien ontwikkelen....het is geweldig! Ik ben mama geworden van het meest lieve zoontje en wat ben ik gelukkig. Hij is nu 7 maanden oud, hij is zo lief en tevreden, hij is echt een enorme zegen en wat ben ik dankbaar voor zijn leven. Ik kan niet omschrijven hoe het voelt om moeder te zijn, maar het is echt geweldig. De liefde, de band en hem zien genieten met zijn vader is echt een geluksmoment, elke keer opnieuw.

Een paar foto's van ons gezinIk kijk terug op een mooi en fijn jaar en ben ook blij dat ik dingen heb mogen leren. Ik ben dankbaar voor mijn man, de schat, en onze zoon. Dankbaar voor ons huis en onze vrienden. Ik ben God, mijn Vader, dankbaar voor alles wat we dit jaar van hem hebben mogen ontvangen. Ik ben dankbaar voor zijn liefde, zijn trouw en dat Hij er altijd voor mij is.

Ook jullie, mijn lezers, wil ik bedanken voor jullie aandeel en support. Ik ben nog een beetje zoekende in hoe- of wat te bloggen, maar ik merk dat jullie mijn stukjes waarderen en daar ben ik echt ontzettend blij mee! Ik vind het super dat jullie mijn blog volgen en bezoeken. Dus bij deze: heel erg bedankt lieve lezers voor jullie bezoek en reacties!

Ik hoop dat jullie ook terugkijken op een mooi jaar en ik wens voor iedereen een nog beter 2014! Dat dromen uit mogen komen, dat al onze plannen mogen slagen en dat we gezond en gelukkig mogen zijn.


Wat zijn jouw hoogtepunten van 2013 geweest? Het lijkt me erg leuk om deze te lezen.X, Judith


4 opmerkingen :

 1. Wat een mooie blog. daar wordt ik helemaal blij van. Hoogtepunt was onze groei in ons huwelijk. Is eigenlijk geen hoogtepunt maar een langzaam stijgende lijn. Ander hoogtepunt was het uitkomen van mijn boek: Trouw aan jou. En ja, al die gouden momenten met de kinderen, de alledaagse dingen die zo mooi kunnen zijn ... ze horen erbij. ze maken me blij en dankbaar. Ga door met bloggen Judith. Je doet het super. Je bent eerlijk. En je zorgt voor leuke, afwisselende postings. Een gezegend nieuwjaar voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi artikel. Mooi om te lezen hoe dankbaar je bent. En wat een mooie naam noah. Bij onze zoon heb ik ook getwijfeld over deze naam. Zijn tweede naam is nu Josiah geworden, misschien ken je dat wel ook een bijbelnaam. En eerste koophuis, heerlijk! Wij hebben ook afgelopen jaar een huis gekocht en daar zijn we ook zo blij mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hi dear, you have wonderful blog and great post, I hope we can follow each other, if you decided to do so and follow me on BLOGLOVIN, please let me know so I can follow you back, thank you xoxo

  www.love-joice.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige momenten heb jij gehad in 2013! Ik hoop ooit ook een kindje te kunnen verwelkomen. Mijn hoogtepunt was ontslag nemen. Het was lastig en vol risico's, maar ik ben nu gelukkiger dan ooit! :)

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡