woensdag 27 november 2013

H&M Home: mijn favorieten voor de feestdagen

H&M Home heeft hun collectie uitgebreid met producten voor de feestdagen en wat ziet het er allemaal mooi uit. De aanvullende collectie bestaat uit o.a. uit bewerkte en zachte kussens, zilveren en gouden kaarsenhouders en leuk servies. Voor elk wat wils, want als je nou van glamour houdt of juist van een landelijke stijl, de producten zijn er in diverse stijlen. Naast de diverse stijlen heeft H&M ook gedacht aan alle ruimtes in het huis, want zelfs de badkamer kun je aanvullen met leuke hebbedingetjes.

Ik heb een overzicht gemaakt van deze collectie zodat jullie een idee krijgen, en inspiratie op kunnen doen. Ook heb ik een kleine selectie gemaakt van mijn favorieten. Kijk je mee?














Zoals je ziet is de feestcollectie erg uitgebreid en kun je naast woondecoratie ook terecht voor bijvoorbeeld keuken- en beddentextiel.


Mijn favorieten:

Kussensloop €14,95. Mok €4,95. Kaarshouder €2,95. Kaars €3,95. Kerstsok €7,95. Theedoek €2,95. Tafelkleed met kant €29,95.


Kerstzak €9,95. Setje peper en zout €9,95. Kaars in kopje €6,95. Kussensloop €9,95. Tafelkleed €14,95. Servetten €1,95. Schort €2,95.


Grijs, zilver, wit en rood. Ik hou van deze combinatie van kleur en materialen voor de feestdagen. Hoe schattig is het peper-en zout setje? En bij de winter en feestdagen hoort natuurlijk ook kaarslicht, dat maakt de kamer sfeervol. Ik heb er zin in, laat de feestdagen maar komen! En jij? Heb jij zin in de feestdagen en ga jij jouw huis extra gezellig inrichten?



XXX Judith


4 opmerkingen :

  1. Ik maak de boel gezellig met kaarsen. De kinderen zijn er als de kippen bij om ze aan te steken. Ook heb ik nog twee rode huisjes met gekleurde raampjes, van papier. Die zijn al meer dan vijftien jaar oud: gemaakt door de oudsten toen ze kleuters waren. Mijn oudsten wonen niet meer thuis maar ik gebruik de huisjes altijd nog! Ook ben ik van plan om iets leuks te maken in een stolp: hertje, sneeuw, dennenboompje. En vooral veel spelletjes doen en aandacht aan de kinderen ( 3 thuis). Niet te vergeten de kerstCD's weer boven tafel te halen. En de adventster op te hangen ... Leuke blog hoor. gezellig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik zag u blogje via andere haakster...leuk ik zal meer gaan bezoeken..groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooo hiervan krijg ik zoveel zin om te shoppen!! Ik hou van de kerstdagen en kan uren spenderen aan het leuk en gezellig maken van mijn huisje :)
    X

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik word er helemaal hebberig van ...

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡