woensdag 20 januari 2016

wishlist wednesday | NoNo cards



Vandaag begin ik met een nieuwe rubriek: wishlist wednesday. In deze rubriek komen de leukste producten voorbij die ik geweldig vind. Een rubriek vol inspiratie, met name gericht op (aanstaande) mama's. Onderwerpen die je kunt verwachten op gebied van kids, fashion, lifestyle en interieur.
Als het aan mij ligt zijn dit de producten die uniek en outstanding zijn, perfect passend op de -al dan niet denkbeeldige- wishlist die iedere mama heeft.

Ik trap af met humoristische kaarten die je kunt gebruiken om de mijlpalen van je kindje vast te leggen: NoNo cards.









Al vanaf het eerste moment dat je baby geboren is kun je de NoNo cards gebruiken. Je begint met de geboortedag waarmee je voor jezelf een leuk foto-moment kunt creëren. Vandaag de dag is het niet ongebruikelijk om de aankondiging van de geboorte te delen met de buitenwereld dus ook zeker voor je Instagramaccount komen deze kaartjes goed van pas.

Persoonlijk vind ik de NoNo cards erg leuk vormgegeven. Er is veel gebruikt gemaakt van wit/zwart en hier en daar zijn subtiele kleuraccenten gebruikt. Helemaal goed als je, net als mij, meer van een ingetogen kleurenpalet bent gecharmeerd. De kaartjes staan voor hip en humorvol. Het ouderschap kan zo nu en dan een uitdaging zijn, maar door er met een humoristisch oog naar te kijken maak je het voor jezelf een stuk gemakkelijker.


Een set bevat 30 kaarten waarmee je mijlpalen kunt vieren zoals het eerste groentehapje. Daarnaast zitten er kaarten bij die je kunt gebruiken als je kindje in een nieuwe kledingmaat zit, vanaf maat 44 tot 86.
De kaarten die eruit springen zijn diegene waar je gewoon hardop om moet lachen, bijvoorbeeld: mama vandaag ondergekotst, of zeg maar niets, papa heeft me vandaag aangekleed (want die mannen kunnen er soms wat van!). Kortom, genoeg leuke kaarten om mijlpalen en grappige situaties vast te leggen op beeld.

Nieuwsgierig geworden naar alle kaarten? Een overzicht kun je vinden op www.nono-cards.com.



| WINACTIE |

























In samenwerking met de eigenaresse mag ik één setje kaarten weggeven aan mijn lezers. Ben je enthousiast geworden en wil je graag aan de slag gaan met de kaarten? Dan is dit je kans om een setje NoNo cards (t.w.v. €19,95) te winnen.

Wat moet je doen om kans te maken?
- volg Savedwithstyle op Facebook (als je dat nog niet deed);
- deel de actie op Facebook voor extra kans (je naam gaat dan twee keer in de pot);
- volg NoNo cards op Facebook en Instagram;
- laat hieronder een reactie achter en vertel waarom deze kaarten jou aanspreken.





 | WINNAAR |

De namen zijn ingevoerd...en gefeliciteerd Mariët! Wil je mij even een mailtje sturen met je adresgegevens? Dan zorg ik dat de NoNo cards jouw kant op komen.


Bedankt iedereen voor jullie deelname en reacties! Fijne dag vandaag.





XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

14 opmerkingen :

  1. Wat tof! Erg leuk voor baby nr. 2. Kan ik weer een leuk boek voor oma maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat leuk! De standaard Nijntje milestones cards passen helemaal niet bij ons. Maar mama onderkotsen en papa die geen kleding smaak heeft (Hahahahaha)

    We doen dus graag mee voor onze nieuwe spruit. Alle stappen gevolgd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh dit lijkt me super leuk voor onze kleine baby boy die we eind maart verwachten!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een super toffe kaartje zeg!! Helemaal leuk voor mijn vriendin die kort geleden bevallen is van een babymeisje. Weet zeker dat ik haar en haar kleine dame blij zou kunnen maken met deze mijlpaal kaartjes :) Fingers crossed! Grtz Marieke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik zou ze heel graag willen winnen voor mijn vriendin die net bevallen is. Wij zijn namelijk geen zoetsappige mama's en houden van lekkere directe humor dus deze kaarten zijn geweldig! Ook wonen we helaas niet zo dicht meer bij elkaar en zo kan ze me toch nog op de hoogte houden van alle 'hoogtepunten'. Grtz Patricia Okker

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind de plaatjes erop echt super gaaf. En het is weer eens wat anders dan de kaartjes die je overal ziet (en die ik ook heb) Ik zou hem graag willen winnen voor mijn zwangere vriendinnetje.. Lijkt me zo tof om deze te kunnen geven aan haar!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Geweldig leuk!! In mei verwachten we ons eerste kindje en ik ben super dol op foto's maken, straks natuurlijk helemaal van de kleine. Met deze kaarten kan ik nog leukere en originele foto's maken. Erg tof als herinnering voor later ♡ liefs, Mariët @missjettle

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Geweldig leuk voor de fotos van onze meid van 4 weken jong
    ik volg Savedwithstyle op Facebook en ga de acties delen!
    Ook volg ik NoNo cards op Facebook en Instagram!
    Dit zijn enorm leuke grappige kaarten, ik wou dat ik ze ook bij onze eerste meid had gehad.
    Ook zijn haar foto's allemaal door elkaar & is het niet goed uit te sorteren. Met deze kaartjes op de foto erbij is dat probleem opgelost bij onze tweede prinses!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De tekeningen zijn erg leuk inderdaad! Leuke kaartjes.

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik vind ze toch gaaf!!! Wat een super leuke teksten! Die heb je maar weer goed gespot xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  11. heel tof! Jammer dat Novelle al 2,5 maand is anders had ik ze zeker gebruikt, i love it :D

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik vindt ze super schattig en het zou super leuk zijn om te winnen, want ik wordt voor het eerst tante!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oh wauw dankjulliewel!!! Helemaal gemist dit!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Jammer, net te laat! De kaartjes zien er fantastisch uit!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡