dinsdag 6 oktober 2015

VIDEO | shoplog kinderkleding + kinderkamer



De afgelopen 4-5 weken kwamen er hele leuke pakketjes binnen die ik vandaag in een shoplog aan je laat zien. Pakketjes uit o.a. België, Zweden en zelfs Nieuw Zeeland!
Met het oog op het herfstweer en komende winter moest ik de kledingkast van Noah even aanvullen. Ik ben ontzettend blij met elk kledingstuk! Hij kan er weer even tegenaan ;-).

Op het moment ben ik langzaam bezig om de nieuwe kamer van Noah klaar te maken en daar horen natuurlijk ook mooie spulletjes bij...
Ik kan weer een aantal dingen van mijn wishlist afstrepen en zou het heel leuk vinden als je even mee kijkt. Noah komt er zelfs even kort in voor!








Veel plezier met kijken en reacties zijn welkom :-)
Wil je op de hoogte blijven van mijn video's dan kun je je HIER op mijn kanaal abonneren.








Alle producten uit de video op een rij + link:
Zwarte hoodie - NUNUNU
Grijze trui met cirkel - NUNUNU
Biker jacket - NUNUNU
Winterjas - Zeeman
Pyjama - Zeeman
Gestreepte sjaal - Mingo
LS shirt - Zara
Geblokte sjaal - Zara
Muts - Zara
Wollen jasje - Zara
Dekbedovertrek Fine Little Day - Ikbenzomooi
Deken - Little Pop Studios
Kussensloop - Little Pop Studios
Sierkussen - Little Pop Studios
Batman poster - Miss Papperista
Decoratie beer - blissconcept






Fijne dag vandaag!
XO, Judith





Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

13 opmerkingen :

  1. Wat een leuk filmpje! Zo lekker relaxed 😊. Moet je vaker doen! Ik ben helemaal fan van de nununu items. Vooral de trui met cirkel en het jasje! Echt tof. Ik vond het wel grappig wat je zei over de Mingo sjaal. Toevallig vorige week gekocht terwijl mijn neefje er al een jaar 'mee loopt', kon hem ook niet uit mijn hoofd krijgen. Zo'n gaaf ding wat overal bij past.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hihi! Zo leuk weer een filmpje! je praat zo ontspannen, top! Ik ga ook maar eens in de zeeman kijken voor pyjama's. Normaal stap ik daar nooit binnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super filmpje! Ik vind de tweede trui van nununu echt heel erg leuk, ga op zoek! Heb me meteen geabonneerd op je YouTube kanaal :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ah, wat lief! Dankjewel en erg leuk dat je abonnee bent geworden! XX

      Verwijderen
  4. Leuk filmpje Judith. Je lijkt helemaal niet zenuwachtig hahahaha. ik moet nog een beetje oefenen. Ik deed het altijd met de laptop maar dan is alles gespiegeld. Heb bijna genoeg budget voor een camera!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk filmpje en wat zie je er goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Danielle van de Ven7 oktober 2015 om 12:35

    Leuk Judith, je ziet er mooi uit! Dat jasje van nununu is echt zo tof! Noah vond het grappig om je over Noah te horen praten en kwam steeds kijken. ;-) En Big & Belg staat hier ook op de agende voor 2016, wil Noah ook graag Amsterdam laten zien, mijn geboortestad.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hai Judith! Leuk gedaan! En tof om je in n filmpje te zien en te horen. Supergoed geslaagd die nieuwe items! Gelukkig word ik er heus niet hebberig van ;-) Kus! Ook voor die schattige Noah! X

    BeantwoordenVerwijderen
  8. kom weer even kijken. Voor baby slaag ik ook telkens met die Zeeman pyjamaatjes. Was nooit mijn winkel maar die dingen vind ik wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een te gekke items en wat doe je dit goed zeg!! Vraagje over de nununu items.. Sweater en hoodie heb je in 3-4 en vest in 4-5 als ik het goed zie, hoe lang is Noah en welke kledingmaat heeft hij?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die jas was verkeerde maat geleverd maar hij had niet kleiner moeten zijn want hij valt smal uit. Noah heeft maat 98 en de sweaters passen nu goed en ik denk over een klein jaartje ook nog. Bovenstukken van nununu vind ik kort uitvallen, vandaar dat ik liever 3-4 heb. De lengte van Noah weet ik zo 1,2,3 niet uit m'n hoofd maar hij is 2,5 jaar en normaal van lengte/postuur.
      Bedankt voor je reactie! X, Judith

      Verwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡