maandag 7 september 2015

Mini fashion | outfit: Sportief x Zeeman


Toen Noah maat 68 droeg liep ik regelmatig even in Zeeman rond om te kijken of ze nog leuke shirtjes hadden. Zo af en toe slaagde ik daar voor shirtjes en Noah's eerste winterjas kwam ook van Zeeman, wat een fijn ding was dat trouwens.
Broekjes kocht ik daar niet want ik verbaasde me altijd over de -oubollige- modellen. Nog steeds trouwens...can't help it. Maar goed, shirtjes dus wel en daar hebben we veel plezier van gehad.

Vorige week liep ik even binnen en zag ik de nieuwe collectie hangen en wat is die tof! Echt waar! Vooral de winterjassen voor kleine jongens en meiden zijn dit seizoen echt helemaal leuk. Het is dat ik nog geen dochtertje heb want anders nam ik er zo drie mee naar huis.
Ik nam een winterjas mee voor 'erbij' en kwam nog een heel leuk shirtje tegen die ik niet kon laten liggen.









Toen Noah het shirtje aantrok vond ik 'm eigenlijk nog leuker dan op de hanger en zag ik mijn kans schoon om er maar gelijk foto's van te maken.

Het is een sportief stoer shirtje wat een beetje een baseball look heeft. Voornamelijk de achterzijde en de mouwen vind ik leuke details. Het shirtje is netjes afgewerkt en is gemaakt van katoen. Ik combineerde het met de grijze jeans van Zara en de Stan Smiths zijn een perfect match.








Een vrij simpele maar stoere outfit, ik vind 'm ontzettend geslaagd! Vergeet niet af en toe binnen te lopen bij Zeeman als je op zoek ben naar leuke budget bovenkleding. Je moet even goed zoeken, maar ik ben zeker verrast door de nieuwe collectie.








Wat vind jij van Noah's outfit? En, shop jij wel eens bij Zeeman?








XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

6 opmerkingen :

  1. Och wat cool! Dat shirt is echt super gaaf zeg! Helemaal met de Stan Smiths eronder!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal waar! Wij hebben hier ook onze eerste winterjas er vandaan voor J, en hij is zó stoer! Kan niet wachten tot ie hem aan kan. Dit staat Noah echt super goed, en dat voor een zacht prijsje; ik vind het gaafste als je duur met goedkoop goed kan mixen. Is je gelukt ;-)!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een super gaaf shirt. Ik duik binnenkort ook even de zeeman in voor Mason. En wat een ontzettende mooie foto's heb je er weer bij gemaakt! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik koop ook regelmatig shirtjes bij Zeeman, maar wat je zegt over de broekjes... Helemaal eens! Mooie foto's heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ooh heel erg leuk zeg! Ik kijk weleens bij de zeeman maar daar kijk ik eigenlijk alleen voor mijn dochter. Wat een mooie foto's en wat blijft je zoontje netjes staan, die van mij beweegt alle kanten op haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik rompertjes! Maar dat shirt is best tof!!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡