zondag 20 september 2015

kids BUDGET tip | winterjas

Als je mijn blog al langer volgt weet je dat ik graag shop. Voor Noah shop ik het liefst online omdat ik toegang heb tot de leukste winkels met mooie merken.

Helaas is er in ons eigen dorp nog geen kinderwinkel die de merken verkoopt waar ik helemaal weg van ben. Maar zo nu en dan kan ik het niet laten om toch even wat standaard winkels binnen te lopen om te zien welk aanbod ze hebben.

Vandaag heb ik een leuke budget tip voor je, want ik heb een toffe jongens winterjas gevonden voor een heel klein prijsje.







In dit artikel vertelde ik al dat ik een bezoekje bracht aan Zeeman. Naast het shirtje kwam ik nog een toffe winterjas tegen die ik gewoon mee moest nemen.

Ik was ontzettend verbaasd, want ik vind de kledingcollectie meestal tegenvallen. Maar deze jas maakt het weer even goed!
De jas is lichtgrijs met een zwarte vissengraat print en heeft enkele (kleur)accenten. Een stoer jasje zonder teveel poespas en het oogt niet goedkoop. Eigenlijk gewoon een heel tof jasje, had ik dat al gezegd?!

Het jasje heeft een gevoerde capuchon, een rits en twee zakken met drukknoop. Er zijn verschillende prints dus als je op zoek bent naar een budget winterjas kan je zeker een kijkje nemen bij Zeeman. Ik rekende de jas af voor €12,99 euro. Wow, en dat zie je er niet van af.










Vertel...wat vind jij van deze jas?






Overige kledingstukken:
Broekje - Mini Rodini
Shirt - young one apparel
Schoenen - Converse 





Fijne zondag!
XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

9 opmerkingen :

  1. Wat een toffe jas Judith. Hadden ze er meer ik zoek nog een warme jas voor de koude dagen, nu voor Benjamin bij Zara een jas, maar als het straks echt koud wordt en we moeten op de fiets is een warm exemplaar ook wel fijn. Hadden ze meerdere kleuren? Ik zal ook eens gaan kijken, goede tip! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel! Ze hadden volgens mij 4 verschillende prints, maar stiekem vind ik deze het leukste ;-). X

      Verwijderen
  2. Super leuke jas! Wel echt voor jongens.. Moet zeggen dat ik voor meisjes er nog niet iets ben tegengekomen, tenminste niet in mijn kleine meid dr maat!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank! Ik zag dat ze ook leuke modellen voor meiden hadden dus wellicht zit er ook iets voor jouw meisje bij. X

      Verwijderen
  3. Ik ben na jou vorig blogje toch eens gaan kijken bij Zeeman en volgens mij hebben ze in NL een veel toffere collectie. Ik vond het niet ! Zal nog eens gaan kijken.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hij is mooi! Helemaal in stijl voor je mannetje

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij is leuk Judith, echt goed gevonden! Hebben ze voor grotere maten ook leuke dingen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een super gave outfit! Zelf blijf ik toch de grootste fan van de Mini Rodini jassen, maar jammer genoeg passen die niet helemaal in dit budget :( hihi x

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡