zondag 2 augustus 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop juli

Vandaag deel ik mijn aankoop die ik voor de challenge 'buy less, buy better' heb aangeschaft. Het is niet zozeer een item wat past in de categorie woondecoratie, maar het is wel iets wat ik zo graag wilde dat ik het gewoon in de challenge meeneem.

Want wat moet je doen als je man het nog niet zozeer nodig vind om iets aan te schaffen, en je zelf niet meer kunt wachten? In mijn geval koos ik ervoor om het item als aankoop voor de challenge te kopen, zodat ik nu toch al mijn zin kreeg. Als ik eenmaal iets in m'n hoofd heb, wil ik het ook zo snel mogelijk hebben. Herkenbaar?

Mijn man vond opeens een prima idee, iets met mannenlogica, en we plande een dagje Ikea in. Ik in m'n nopjes, dat begrijp je wel.

Het BESTÃ… dressoir van Ikea staat al even in de woonkamer, maar voor mijn gevoel moest er nog een kastje bij voordat we hem aan de wand zouden ophangen. Zo gezegd zo gedaan. Ik kocht een losstaand kastje erbij en de lengte van het dressoir vind ik nu perfect voor onze living.


Kijk mee naar een aantal foto's :-)

Het laatste wat nu nog moet gebeuren, is de kastjes aan de wand te bevestigen. Helaas ontbreken er een paar onderdelen van de wandrail, dus ik hoop dat die snel binnen zijn zodat het dressoir helemaal af is.
De BESTÃ… elementen kun je in verschillende afmetingen en kleuren kopen. Ons dressoir is wit en heeft hoogglans witte deurtjes, wat ook weer terugkomt in onze keuken. Ik hou van wit.

De poster met tekst is trouwens ook nieuw en is van yourtype, een geweldig ontwerp!De prijs van het kastje is €70,- euro (compleet met deur, scharnieren en plank) en dat zit wel boven het budget van de challenge, maar goed, ik koop liever een item wat ik heel graag wil ondanks ik duurder uit ben. Het dressoir is nu compleet, dus wat mij betreft een goede investering! Foto's als hij aan de wand hangt volgen zeker!Wat vind jij van mijn aankoop en ons 'nieuwe' dressoir?
XO JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

8 opmerkingen :

 1. Heel mooi! Ik hou zelf ook van wit (veel wit) en zwart (beetje zwart, antraciet mag ook) Ik ga vanaf augustus ook meer goede spullen kopen, rotzooi weg doen en meer genieten van minder :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Staat strak! Leuk, de poster (gewonnen zag ik)!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow heel gaaf! Lekker strak;ik houd ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ja mooi! Onze tv kast is straks voor in ons nieuwe huis echt te klein en kom tot nog toe ook steeds weer bij de Besta uit. Mooi, strak en nog goed geprijsd ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi plaatje, en vind de plantenhouder erg mooi, waar is die van?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi, de plantenhouder is van Ferm Living. Ik kocht hem bij Nordicblends.nl

   Verwijderen
  2. Hoi, de plantenhouder is van Ferm Living. Ik kocht hem bij Nordicblends.nl

   Verwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡