zondag 12 juli 2015

Mini fashion | sneak peek Mini Rodini AW15


Vanochtend werd ik letterlijk wakker met een aantal foto's van de nieuwe herfst/winter collectie van Mini Rodini. Oh my, I love it!

Afgelopen seizoen vond ik de collectie ietwat tegenvallen (op een paar gave prints na), maar bij de nieuwe collectie heb ik veel meer het ''hebben-hebben'' gevoel. Ik kan niet wachten tot het eind juli in de (online) winkels ligt, en tegelijkertijd hoop ik dat de eerste drop niet tegenvalt.
Van wat ik nu heb gezien wordt het een hele gave herfst/winter collectie en zijn er weer toffe en unieke prints zoals je dat van Mini Rodini kan verwachten.

Ik heb een aantal foto's voor je opgespoord en ik deel ze alvast graag! Eens kijken of je net zo enthousiast bent als ik.







Op La Petite Magazine vond ik een aantal foto's en een korte beschrijving van de nieuwe AW15 collectie. Daar kun je o.a. lezen dat de collectie geïnspireerd is op India.
Wat je bijvoorbeeld gaat zien zijn Bengaalse tijgers, olifanten, vleermuizen en de ratten-print die we al eerder voorbij zagen komen. Daarnaast zijn er subtielere prints in zachte kleuren zoals mintgroen, en is het bekende panda-logo in nieuwe kleuren uitgebracht.

Zo op het eerste gezicht wordt het een kleurrijke collectie met een mix van dierenprints, streepjes, fijne patroontjes en een combinatie van opvallende en zachte kleuren.
Mijn oog valt op de longsleeve en trui met tijgerprint, waar ik ook al een onesie van zag. Daarnaast heb ik een trui gezien met pauwen-print, en dat zou wel eens een grote musthave kunnen worden!








Mijn favoriet!








Ik ben benieuwd naar jouw eerste indruk van de nieuwe collectie!
Ben je enthousiast?









XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

4 opmerkingen :

  1. Dat mintgroene jurkje met zwarte stippen vind ik leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Whaaa panda's, tijgers, wit met zwart jurkje. Oke teveel al gezien ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Love it!!! Die gele legging met muizen vind ik echt tof

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah zo nice dat alle herfstcollecties er weer aankomen! Wat een fijne sneak peek, ik word blij van het groene jurkje en de tijgerprint.

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡