woensdag 15 juli 2015

VIDEO | roomtour van Noah's kamer


Jaja, vandaag heb ik een primeur voor je: mijn allereerste video is online! Ik vind het wel wat spannend, want ja, zo iets lijkt makkelijk om te doen maar het is nog aardig lastig kan ik je vertellen.

Een paar weken geleden (moet je nagaan...!) kreeg ik spontaan het idee om een roomtour van Noah's kamer op te nemen, en vandaag kon ik hem dan eindelijk uploaden. Ik vind het hier en daar nog een beetje ongemakkelijk, maar eens moet de eerste keer zijn toch?

Ik ben natuurlijk ontzettend benieuwd wat je van mijn allereerste video vindt. Ik geef je een rondleiding door Noah's kamer en een kijkje in de commode en kledingkast. Kijk even mee en laat me weten of ik dit vaker moet doen of niet ;-).Enjoy!

En, vond je het leuk om een kijkje te nemen in Noah's kamer? Ik vond het in ieder geval leuk om je even rond te leiden, en ik hoop mijn video-skills te verbeteren zodat de kwaliteit mooier wordt. De (spel)fouten die ik maak door de zenuwen moet je maar even voor lief nemen ;-).

Ik zou het erg leuk vinden als je een reactie achterlaat.
XO, JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

10 opmerkingen :

 1. Leuk gedaan! Mooie kamers heeft hij. Heel erg benieuwd straks naar zijn kinderkamer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel gaaf en wat een prachtige kamer! Heel herkenbaar trouwens dat schoonmaken en dan alles verplaatsen ;-) Waar is je poster van trouwens?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Toffe kamer en leuke kleertjes en accessoires :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gaaf kamertje zeg! En z'n kleertjes, wauw ik krijg gelijk zin om te gaan shoppen;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat leuk Judith, om je stem te horen, om Noah zijn mooie kamertje te zien en zijn mooie kledingkast! Valt inderdaad best mee, als ik mijn Noah zijn kast zie hoor... ;-) Veel dezelfde boekjes zag ik ook, kortom voor herhaling vatbaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Voor een eerste filmpje is dit niet slecht Judith . Die boeken van Eric Carl zijn leuk. Ken je het vervelende lieveheersbeestje al van hem? Daar moesten die van mij altijd om lachen.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. heel leuk om te zien!! Wat een top kledingkast!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke video. Jaloers op de inhoud van de kledingkast, love it! Ben ook benieuwd naar zijn nieuwe kamer :-) erg leuk. Je mag wel vaker video's maken van je prachtige huis, liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk en wat Danielle ook al zei, leuk om je stem te horen. Wat ik vooral leuk vond om een kijkje in Noahs kledingkast te mogen nemen. Mooie collectie, maar dat wisten we natuurlijk al;). Wel heel vaak het woordje leuk in zo'n kort stukje hihi

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk filmpje en leuke kamer :) en echt heel netjes! In de kast ook. Is niet echt aan mij besteed geloof ik(alleen buiten de kast ;))...X

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡