zaterdag 20 juni 2015

Papa in de spotlights | #dressmydad event

Afgelopen zondag waren mijn man en ik uitgenodigd voor het #dressmydad event dat ter ere van Vaderdag werd georganiseerd. Ontzettend leuk dat 'papa' Bram een keer in het middelpunt mocht staan en nog leuker was dat ik voor hem mocht shoppen.

Het event vond plaats in de Only for Men Mensperience-store, in Doesburg. Een hele mooie winkel waar je niet alleen terecht kunt voor een shopsessie, want naast een atelier en coffeebar is er zelfs ook een authentieke barber shop aanwezig! In deze herensalon waant je vriend/man zich even terug in de tijd en kan hij terecht voor een knip- en scheerbeurt. De barber shop heeft een stoer uiterlijk en de ruimte is erg leuk gestyled. Ik denk dat deze salon bij veel mannen in de smaak zal vallen.

Na een heerlijke lunch mocht ik samen met Bram gaan shoppen. We hadden de keuze om een Tommy Hilfiger outfit te shoppen of een paar hippe schoenen van het merk Giorgio. Wij gingen, zoals je misschien al kunt raden, voor de outfit.










Nu moet ik er even bij vermelden dat mijn man altijd casual gekleed gaat en zelden een blouse draagt, laat staan een nette pantalon. Hij is meer van de combinatie baseball petje en sneakers, maar toch leek het me een leuke uitdaging om hem eens in een andere stijl te kleden.

Al vrij snel hadden we een aantal items gevonden en we waren enigszins verbaasd dat Tommy Hilfiger kledingstukken in de collectie heeft die dicht in de buurt van Bram z'n stijl komen.
M'n man had zo ongeveer direct een jeans gevonden die erg mooi was maar qua bovenstuk duurde dat even wat langer...ja, die mannen kunnen er ook wat van hoor!

Ik schoot een aantal foto's van de outfits en van de winkel. Morgen komt er, speciaal voor Vaderdag, een outfitpost online met daarin de gekozen outfit van Tommy Hilfiger. Ik verklap alvast dat die foto's erg leuk zijn geworden, dus kom morgen zeker nog even terug ;-).











Laatste twee foto's via www.onlyformen.nl


En, wat is je eerste indruk van de winkel? Erg gaaf hé! De zalmroze trui vind ik m'n man trouwens zo leuk staan! Naast Tommy Hilfiger verkoopt de winkel nog meer mooie merken zoals Chasin', Superdry, Scotch & Soda en Blackstone.

Als je nog een keer gezellig een middag wil shoppen met je vriend/man, dan kan ik je deze winkel zeker aanraden. Zelfs voor kinderen is er een speelhoek waar ze o.a. op spelcomputers kunnen spelen, dus tijdens het winkelen kun je je kinderen daar met een gerust hart achterlaten.

Wij zijn ontzettend goed geslaagd en hebben een gezellige middag gehad. Morgenochtend staat de speciale outfitpost voor Vaderdag online, en natuurlijk ben ik benieuwd wat je van Bram's nieuwe outfit vindt :-).









XO, Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

2 opmerkingen :

  1. Wow! De foto's zijn mooi geworden. Ik zat jullie stiekem van oven te bespieden en was toch al nieuwsgierig hoe het er uit zag :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat onwijs leuk! Het is een gave winkel zeg. Ik ben benieuwd welke outfit het is geworden :)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡