dinsdag 19 mei 2015

Musthave voor mama's | The Birth Poster


Via Instagram kom ik dagelijks de meest inspirerende accounts tegen. Ja, Instagram is nog steeds, by far, mijn favoriete plek om inspiratie en nieuwtjes op te doen. Vorige week stuitte ik op het account van The Birth Poster en ik was meteen verliefd...

Zelden heb ik zo'n uniek en creatief kunstwerk gezien dat ik dit gewoon met je moet delen. Een poster van je pasgeboren baby, op schaal 1:1. Één ding staat vast: deze poster wil ik hebben! Wat mij betreft zijn de posters een musthave voor iedere moeder en mommy's to be.
Evelina en haar verloofde Gustav zijn de oprichters van Schmeck Studios en samen runnen zij hun bedrijf vanuit Stockholm, Zweden. De posters zijn allemaal ontworpen door Evelina Eklund, een creatieve vrouw die met veel passie de tekeningen heeft gemaakt. De verschillende versies hebben ieder hun eigen uitstraling en zijn passend in vrijwel elke ruimte; je kunt de posters in de woonkamer hangen maar ze passen ook perfect in de kinderkamer.

Wat is er mooier dan een herinnering aan je pasgeboren kindje? De ontwikkeling van je kindje gaat snel maar op deze manier houdt je die kostbare eerste tijd zo voor ogen. Het unieke aan deze posters is dat de afmetingen van de afgebeelde baby aangepast worden aan de afmetingen van jouw kleintje. Geweldig toch.

Op de webshop kun je een keuze maken uit 4 versies en daarbij kun je de gegevens van je kindje (naam, gewicht, lengte, geboortedatum- en tijd) doorgeven. Je kunt de gegevens trouwens in elk gewenste taal laten afdrukken. De posters zijn 50 x 70 cm en worden gedrukt op hoge kwaliteit papier. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik oprecht verliefd ben.


De versies van The Birth Poster:Moederdag hebben we nog maar net gevierd, maar deze posters zou je zo, direct, naar huis moeten klikken. De posters zijn artistiek en door hun eenvoud heel mooi. Als jij nog op zoek bent naar een mooi aandenken aan die eerste levensmomenten, dan moet je deze posters zeker in je achterhoofd houden. Ook als kraam-cadeau is deze poster een geweldig idee, iedere mama maak je hier blij mee!

Ja, ik ben fan. Groot fan. 

Als je benieuwd bent hoe de posters er in real life uitzien, kun je op Instagram een kijkje nemen onder #thebirthposter. The Birth Poster kun je hier vinden op Instagram en op Facebook. Voor meer informatie over de posters kun je terecht op www.thebirthposter.com
Wat vind jij van deze unieke posters? Zou jij er één van jouw kleintje willen?XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

8 opmerkingen :

 1. Ik zag ze al eens eerder en vind ze ook prachtig! En origineel.
  Drie is alleen een beetje teveel ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, erg origineel hé. Drie posters van je kinderen is wel heel bijzonder, maar inderdaad ook erg prijzig. Bedankt voor je reactie! X

   Verwijderen
 2. Ik vind het erg mooi, maar vriendlief niet zo.. helaas! Heb je hem al besteld?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze al eens eerder voorbij zien komen en ik vind ze echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag deze poster ook voorbij komen op Instagram. Ik zag bij de giveaway onwijs veel deelnemers. Maar zelf vind ik hem eigenlijk helemaal niet leuk. Al staat hij wel heel mooi op de foto's hierboven. Fijne dag X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat kan natuurlijk ook! Er waren inderdaad veel deelnemers. Thnx voor je reactie! X

   Verwijderen
 5. Exact mijn gedachten! Jammer dat ik hem niet had gewonnen, maar wat een geweldige posters zijn dit. Op de verlanglijst ermee!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt prachtig, staat nog erg hoog op mijn verlanglijstje!

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡