woensdag 15 april 2015

Mini fashion | Noah's outfit #6: NUNUNU +

Het is weer de hoogste tijd dat ik me stort op het bloggen, want de afgelopen weken lagen mijn prioriteiten even ergens anders. Maar, ik heb m'n blogspirit terug en niets is fijner om weer te schrijven.

Vandaag show ik één van mijn favoriete outfits van Noah. In de shoplog van een paar weken geleden kon je deze kledingstukken al even zien, maar ze zijn zo leuk en mooi dat ze echt een outfitpost verdienen.

Soms heb je van die merken die heel goed bij je stijl passen. NUNUNU is zo'n merk wat mijn hart heeft veroverd en ik vind deze twee items dan ook helemaal te gek. Kijk je mee naar een nieuwe outfit van Noah en z'n vriendjes?







De outfit bestaat uit een shirt en baggy broekje, beide hebben plus-tekens. Er valt niet heel veel over te zeggen dan dat de kwaliteit, afwerking en de print samen zorgen voor een stoere uitstraling. Het t-shirt heeft een ruige look gekregen doordat de naden juist niet netjes zijn afgewerkt en er bij de kraag kleine hapjes uit de stof zijn. Dat geeft zo'n edgy look.

Het broekje is comfi en baggy: iets wat Noah nu goed kan dragen, maar ook in de winter zal dit broekje hem goed warm houden. Het model heeft bij de pijpen en bovenaan bij de middel een elastieken band. Dat zorgt er net even voor dat het model bij ieder kindje mooi aansluit. Het broekje zorgt voor veel bewegingsvrijheid en daar hebben de ontwerpers achter NUNUNU goed over nagedacht.



De schoenen die Noah erbij draagt zijn deze gave sneakers van Adidas, die nu (3 weken nadat de foto's zijn gemaakt) te klein zijn...! Ze zijn zwart/wit (joh) en je hebt ze wel eens vaker voorbij zien komen. Een perfecte match met de twee kledingstukken als je het mij vraagt.



Ik wil absoluut niet in de herhaling vallen, maar wij zijn enorme fans van dit mooie merk. Alles klopt gewoon en als extra ruiken de kledingstukken ook nog eens heerlijk, als een soort parfum.
De diertjes van Schleich zijn daarom ook toppers: ze kosten misschien even wat maar ze gaan jaren mee en de kids hebben er zoveel plezier van!








Zou jij deze outfit ook zo aantrekken bij jouw kleintje(s)? Ik ben wel benieuwd of er meer liefhebbers zijn :-)











Dikke kus voor mijn trouwe lezers!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

12 opmerkingen :

  1. Leuk dat je weer wat deelt, ik 'miste' je al. Wederom geweldi ge outfit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk dat je weer wat schrijft, ik 'miste' je al. Stoere outfit.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jaaa daar ben je weer, leuk!! Ik vind Noah en Nununu een perfecte match, het staat hem onwijs goed. En hoe lief ziet het eruit als hij met de Schleich diertjes speelt?! Ik ben nu wel erggg benieuwd naar hoe de kleding dan ruikt haha ;) misschien toch stiekem wat bestellen maar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Kleine knapperd! En zijn haren zijn ook echt te gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Geweldig outfit van je kleine man! Ik ben ook plusjes verslaafd, zara broekje met plusjes draagt J regelmatig

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Totdat ik je blog ontdekt had ik nog nooit van het merk NUNUNU gehoord. Hele leuke kledingstukken hebben ze en wat staat het jouw ventje leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik keek al een paar keer op je blog enhet was stil maar gelukkig was het wachten de moeite waard. Prachtige foto's en de kleren zijn ook heel leuk. Goede basics!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Yeees! Ik ben ook fan. Ik heb net een shirt besteld van Huxbaby die er erg op lijkt vind ik. Maar ja, deze stijl komt in vele merkjes naar boven. Anyway, LOVE IT

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik ben fan!! Nununu is zoo leuk ... En je hebt er een super toffe outfit van gemaakt :D

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Moest je die schoenen verkopen, ik wil ze wel overkopen hoor ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat is zwart/wit toch een geweldige combi bij kids. Staat hem super. Bedankt voor je regelmatige lieve reacties onder mijn blogs Judith.

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡