donderdag 30 april 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better | aankoop april



Het is eigenlijk al de laatste zaterdag van de maand geweest, maar omdat hij deze maand zo vroeg was hebben Pauline en ik besloten om onze aankoop vandaag online te zetten. Een mooie datum want vandaag sluiten we de maand april af.

Ik twijfelde (goh...) deze maand tussen twee items die ik graag zou willen hebben, maar uiteindelijk heb ik besloten voor een item waar ik veel gebruik van zal maken in de tuin. Het is niet zozeer een product wat valt onder woondecoratie in huis, maar hey, het is wel een item wat op mijn lijstje stond en het is een perfecte aanvulling voor onze tuin. Een win-win situatie voor mij.

Kijk en lees je mee naar mijn 'enigste' aankoop van de maand april? Aan het einde van het artikel geef ik ook nog even een kleine up-date want ik heb eigenlijk een beetje vals gespeeld...








Wij hebben vorig jaar de tuin laten inrichten en wat nog ontbreekt is hier en daar wat plantjes, een mooi tuinset en overige tuindecoratie. Nu houd ik niet van zoveel poespas in de tuin maar leuke hoekjes creëren vind ik wel zo gezellig.
Ik vind de combinatie grijs/groen/wit en hout erg mooi voor in de tuin. Om kleur toe te voegen gebruik ik planten en bloemen, maar de ´basis´ probeer ik zo neutraal mogelijk te houden.

Hierboven zie je mijn aankoop van deze maand staan: een witte loungestoel van Ikea (SKARPÖ). Ik vind 'm ontzettend leuk en na een aantal foto's op Instagram en Pinterest te hebben gezien wist ik het zeker, dit gaat dé aankoop worden.

Zoals je op de foto's ziet is de stoel erg royaal maar wat zit 'ie lekker! Echt heel fijn. Ik weet waar ik ben te vinden als de zon schijnt (en mijn to-do lijstje het toelaat...).




Voor nu heb ik er een simpel bijzettafeltje bijgezet maar er staat al een pallet klaar in de schuur om geverfd te worden zodat ik die als tafel kan gebruiken. Ter decoratie heb ik witte cottonball-lights opgehangen maar er zijn witte lampionnen onderweg om de tuin gezelliger te maken. Voor de foto moet je het soms extra leuk aankleden hé.

De stoel is een echte eye-catcher is huis en m'n man zei al dat hij er nog één voor zichzelf ging halen. Nou schat, vooral doen! Dan kunnen we samen chillen in de late avondzon.



Kleine update
Ik zei het al even in het beginstukje, eigenlijk heb ik een klein beetje vals gespeeld...Ik had eigenlijk geen recht om nog een aankoop te doen omdat ik gezwicht ben voor een klein, mooi vaasje bij Xenos. Maarja, ik praatte het voor mijzelf goed (het kostte immers geen drol) en no-way dat ik mijn 'grote aankoop' zou opgeven, zoals ik me dus wel had voorgenomen aan het begin van de Challenge. Ach, één klein extra vaasje in 4 maanden tijd is al best een overwinning toch? Ik ben best trots op mezelf. Zo.

Prijs
Je kunt de heerlijke loungestoel dus vinden bij Ikea voor een prijs van €49,95 euro. Máár....bij Ikea Barendrecht is hij nu voor de family-members in de aanbieding voor €39,95 euro! Go, go, go dus als je hem ook wilt.

Ik hoop vandaag nog even te genieten van mijn aankoop, dus zon kom maar op. Neem je ook even een kijkje bij Pauline van www.psnim.nl, want zij heeft ook weer een hele leuke aankoop gedaan die ze goed kan delen met haar man!







Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinst? En, heb jij jezelf nog een cadeautje gedaan deze maand?







Fijn weekend!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

10 opmerkingen :

  1. Die is mooi en belooft veel voor de komende periode!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die is zeker leuk! En het zonnetje schijnt, dus je zit nu vast lekker te loungen in de tuin :). Hoewel t is nog wel een beetje fris denk ik..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. super leuke stoel! laat t mooie weer maar weer terug komen!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super stoel zeg! Ook leuk gestyled!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ontzettend leuke aankoop lieve Judith! Wat ziet het hoekje er onwijs gezellig uit, daar zou ik ook wel raad mee weten als er een zonnetje staat en er een kleine man lekker buiten wil spelen ;). Nu krijg ik ook kriebels om de tuin op te knappen!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hij is leuk! En dat vaasje van Xenos is toch hartstikke schattig én goedkoop - dat maakt het goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Deze staat ook nog op onze wishlist. Hij is zo gaaf <3

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jaaaaa heel leuk die stoel en ziet er uit als een heel gezellig hoekje! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Hi judith!

    Heb vandaag pas je berichtjes gelezen op mijn blog, op een of andere manier kwamen ze niet door.

    Hier gaat alles goed, wel allemaal zwaarder als ik eerst had gedacht, haha. Hoe is het met jouw zoontje?

    Liefs lieke

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡