vrijdag 20 maart 2015

Mini fashion | Noah's outfit #5: tumble 'n dry it


Vandaag staat in het teken van stoere jongenskleding voor aankomende lente/zomer. Tumble 'N Dry gaat deze zomer op summer roadtrip en Noah showt een aantal gave items uit de nieuwe collectie.
Daar zijn kledingkast steeds meer kleur krijgt en veelal bestaat uit mooie prints, houd ik er ook van om Noah in stoere jongenskleding te kleden.

Jeans, verwassen looks en wilde dieren die subtiel zijn gebruikt: dat is wat je terug ziet komen in de outfit-foto's van vandaag.

Kijk je mee naar Noah's stoere look?







Een verwassen donkerrood T-shirt met een ongelofelijk stoer bomberjasje. Ik vind de rode kleur van het T-shirt erg tof en een hele fijne kleur voor aankomend seizoen! Het shirt is gemaakt van fijn katoen en heeft een baggy-fit. Ik koos in deze outfit voor een verwassen grijze jeans, maar in de zomer zou ik het combineren met een lichte jeans of grijze sweatshort. Het shirt heeft een gave print voor op de borst en is mijn favoriete item van deze outfit. Hij is echt zo tof!


Noah kijkt een klein beetje verbaasd, maar toch wilde ik deze foto even showen. De mouwen van het jasje zijn een beetje te lang, maar staan de kleuren niet ontzettend leuk bij elkaar? Ik houd wel van deze stijl, mijn man draagt niet anders ;-).






Het jasje is van goede kwaliteit en de afwerking is erg mooi. Een heel fijn jasje voor nu en voor in de zomer als het soms weer even fris buiten is. Doordat er gebruikt is gemaakt van verschillende materialen wordt het allemaal wat speelser.


 
Het witte T-shirt is ook ongelofelijk leuk, maar helaas kreeg ik die 'aan' niet goed op de foto. Ik hou van prints of opdrukken en deze tijger met indianentooi is erg leuk bedacht. Heel leuk in combi met het bomberjasje maar ook los op veel manieren te stylen.
De schoenen herkende je vast al wel: Allstars, die werkelijk waar overal bij kunnen. Wat mij betreft maken ze ook deze outfit weer helemaal af.

Ja, meiden, ook in typische stoere jongenskleding vind ik Noah erg leuk, haha. Ik ben een beetje fan van het donkerrode shirt want ik vind het 'm zo goed staan (ik ben natuurlijk wel een beetje bevooroordeeld als zijn mama zijnde...).






Wat vind jij van Noah's outfit? En welk item springt er voor jou uit?









Een goed weekend alvast!
♡, Judith

Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.


13 opmerkingen :

  1. Heel stoer! Ik ben dol op Tumble 'N Dry!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. stoere outfit! ik vind dit erg leuk staan en de kleur rood staat hem ook erg mooi! Ik vind zijn haar ook heel stoer (wat langer bovenop?) is hij naar de kapper geweest of zie ik dat verkeerd! heel leuk iig!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, klopt! Een paar weken geleden is het geknipt, hij moet nu weer nodig ;-).

      Verwijderen
  3. stoer mini modelletje en superleuk outfits ook

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Dhini! Inderdaad Eem klein modelletje, mijn lievelings ;-)

      Verwijderen
  4. Lieve foto's! De kleur rood staat 'm erg goed. Het witte shirtje vind ik ook erg stoer, jammer dat die niet goed op de foto ging. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hij ziet er altijd zo leuk uit, nu ook!!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het truitje springt eruit! Heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡