woensdag 25 maart 2015

Mini fashion | awesome shoplog Noah

Één van mijn voornemens is om dit seizoen meer kleur in Noah's kledingkast te krijgen. Maar tot nu toe slaag ik daar niet in. Ik kijk heus wel naar vrolijke kleuren, geloof me, maar tot nu toe gaat het me niet goed af. Ik zie gewoon te leuke dingen in monochrome kleuren ;-).

In de afgelopen tijd heb ik weer een aantal gave items voor Noah aangeschaft en een paar gewonnen, yay! Ik heb het al eens eerder gezegd, en blijf het zeggen: shoppen voor mezelf is erg leuk maar shoppen voor mijn zoontje is nog leuker! Ik kan stiekem niet wachten om weer te gaan winkelen voor babykleding, maatje 56 ofzo...

Anyway, te leuke items die ik graag aan je laat zien om je te inspireren! En, natuurlijk is Noah ook weer even te zien. Kijk en lees je mee?







Allereerst dit zwarte shirt met opdruk 'star wars'. Het shirt is van H&M en kostte nog geen tientje. Een leuk, stoer shirt dat met alles te combineren is. Wij vinden hem tof!

Daarnaast een geweldig broekje van Bobo Choses met monstervoetjes...hoe leuk?! Het broekje stond al even op mijn lange wishlist en mijn geluk kon niet op toen ik hem won bij een give-away van JustbyManon en de webshop Spruit Kinderkleding. Dubbel yay! Het broekje is door de kleur alsnog vrij neutraal maar staat erg leuk bij de (gekleurde!) tanktops van Bobo Choses die ik een tijdje terug hier liet zien. Opvallende prints, ik hou ervan, het staat lekker eigenwijs.

Dan twee hele toffe items van young one apparel. Op Instagram zag ik deze leuke Amerikaanse webshop voorbij komen en alle designs in de shop vind ik tof. Ik ben nu al benieuwd naar de nieuwe collectie want de ontwerpen spreken mij enorm aan. Als je van wit/zwart en grijze kledingstukken houdt, moet je zeker dit merk even onthouden. Maar ik waarschuw je alvast: you want it all!



Bovenstaande legging is van Minimize en I love it! Een geweldig broekje met leuke print en van fijne kwaliteit. Daarnaast een héél fijn prijsje, en dat zie je er niet van af. Een perfect broekje wat je natuurlijk op talloze manieren kunt combineren. Ook erg leuk voor meisjes trouwens :-).



Hé, kijk, toch iets van kleur toegevoegd! Olijfgroen. Een geweldige kleur voor de zomer, maar voor aankomende winter is het dé trendkleur! Wij zitten alvast goed, want dit broekje van NUNUNU valt ruim dus Noah kan er een lange tijd mee vooruit. Het broekje is baggy en is mijn favoriete item uit de SS'15 collectie van NUNUNU. Ook dit gave broekje heb ik via Suzanne van Spruit Kinderkleding.

De andere twee items van bovenstaande foto zijn ook van NUNUNU en kon ik vandaag aan Noah's kledingkast toevoegen. Ik hou van deze stijl kleding, een echte fan dus. Het grijze broekje is hetzelfde als de olijfgroene en het witte shirt is op zichzelf al een echte key-item. Een leuke bijkomstigheid: alle kleding van NUNUNU ruikt ontzettend fijn! Een soort parfum als finishing touch...
Van deze kledingstukken komt binnenkort een uitgebreide outfit-post, ze verdienen de aandacht ;-).


En alle nieuwe kledingstukken bij elkaar. Ik ga bewust geen favoriet noemen, want ik kan echt niet kiezen. Met alle items ben ik blij en ik vind het fijn dat alle items onderling ook goed gecombineerd kunnen worden. Mooi kleurenpalet zo samen hé.






Ik beloof bij deze dat de volgende shoplog meer kleur bevat, en als jullie nog leuke collecties weten hoor ik dat graag! Wat vind jij van de nieuwe kledingstukken?








♡, Judith

Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

16 opmerkingen :

  1. heerlijk toch! Ik zit nu in de maat-56-fase ;-) kan niet wachten tot die kleine groter wordt.. ( is nog niet eens geboren! foei..) maar goed genieten dus.. ik vind je stijl voor Noah erg leuk.. ben qel benieuwd naar meer kleur! Is ook goed te combineren met zwart wit toch? o en ik vind zijn schoenen TE cool... :-D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, jaloers haha! Doe mij maar weer die tijd van baby-maatjes. Dankjewel voor je compliment. Ja, ik ben dus ook erg op zoek naar kleur hé kan inderdaad gemakkelijk gecombineerd worden met zwart/wit. Nu alleen nog iets leuks tegenkomen ;-). X, Judith

      Verwijderen
  2. Superleuke items heb je weer geshopt/gewonnen. Monochrome is ook gewoon heel erg leuk en staat die kleintjes zo leuk. Maar een kleurtje mag best wel voor de zomer ja ;). Ben benieuwd naar de outfit foto's! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ze zijn inderdaad nogal zwart ; ) Maar wel leuk!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Geweldig! Wil alles wel hebben;) En wat staat het hem super allemaal,

    xx

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke items weer, mooie selectie van zwart wit. Ik heb zelf in de winter meer de voorkeur voor zwart wit en in de zomer veel kleur, maar toch een combi van schreeuwerige prints en mooie basics. Ik kies voor Benjamin het liefste harde kleuren uit en ben blij dat hij nu in maar 86 zit, want dan is er net wat meer keuze. Die kleine maatjes zijn dan ook wel weer heel schattig, maar voor nu ben ik blij met grotere maten. Leuk dat je ook weer een combi hebt van budget en labels! X Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik ben erg op zoek naar kleur! Ik kom alleen niet zoveel tegen, haha. Harde kleuren spreken mij ook meer aan. Wie weet komt Zara nog met een kleuren-explosie, daar hoop ik stiekem op! X

      Verwijderen
  6. Zoo leuk allemaal! Dat kartonnen huisje vind ik ook zó cute trouwens! Ik heb het al eens eerder gezegd, maar serieus ik zou alle kleertjes in één keer van je overkopen als ik een kindje krijg! Alles is leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. wat super stoer kleren. Die marble broekje is gaaf!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Toffe kledingstukken en wat maak jij hele mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Prachtige combinaties!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Super leuke kleertjes! Ik ben ook niet van de kleurtjes, dit krijg ik al vaak naar Mn hoofd geslingerd van Mn moeder haha.

    Liefs lieke

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Super toffe items. Zou ze hier zo allemaal in de kast kunnen hangen;).. En kleur, herkenbaar probleem. Ik hou er gwn niet zo van... hahah maar het blijven natuurlijk kinderen en dan is een btje kleur natuurlijk wel leuk!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡