woensdag 11 februari 2015

Mini fashion: Noah's outfit #3 Mr. Kroko


Meet Mr. Kroko, onze favoriet van dit moment. Noah is net zo dol op de trui als ik. Ik vind hem erg leuk op een slimfit jeans maar op een jersey broekje komt hij ook goed tot zijn recht.

Mijn kleine knul had een hele goede bui, want ik kon zo 110 foto's van hem nemen. Laten we zeggen dat ik het soms met 12 moet doen, dus ik had ontzettend veel keus. Ik vind dat hij echt rockt op de foto's dus ik laat er lekker veel zien ;-).

Een eenvoudige outfit, met print en kleur. Één van mijn huidige favorieten. Kijk je mee naar een close-up van de kledingstukken? 



















Noah draagt de trui van Mini Rodini, die je hier in de shoplog al kon zien. Hij is gemaakt van biologische katoen en is erg comfi. De slimfit jeans is van Zara en mocht je op zoek zijn naar jeans die ook na het wassen zacht blijft: deze kan ik echt aanraden! De wassing is ook erg subtiel en kan je goed combineren met de trui.

De Stan Smiths' zijn echt favoriet. Deze meneer draagt ze het allerliefst en dat maakt ze gewoon leuker. Witte sneakers kunnen overal bij en door het groene detail past het weer leuk bij de trui. Matchy-matchy, ik hou er wel van.







Wat vind jij van Noah's outfit en welke foto springt er voor jou uit? 








♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

12 opmerkingen :

  1. Wat veel foto's zeg, echt heel erg leuk. Noah is al een echt klein fotomodelletje! Ik vind de outfit echt fantastisch, het staat 'm ook zo leuk. En de schoentjes zijn ook top, hij showt ze goed ook haha. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super gave trui en outfit zeg!! Ik hoop dat mijn toekomstige kindjes er net zo cool uit gaan zien haha! En wat is Noah een schatje! xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is te zien dat Noah het naar zijn zin had. Leuke foto's, kleren en man!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Huh, mijn hele reactie is foetsie blijkbaar.. poging 2: Super gave foto's weer! Ik wil alle outfitjes overkopen als ik zwanger ben, dus je moet ze nog maar even bewaren ;) Bewerk je je foto's achteraf nog na eigenlijk? Met een programma als Lightroom worden ze nóg gaver denk ik :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk weer zeg!! Wat een leuk merk is het toch he mini-rodini.

    Liefs Lieke
    robust-posch.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ahhh ik smelt. Wat een schatje is het toch. 10 punten voor de look en wat leuk dat er ook spontane foto's tussen zitten! Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡