zaterdag 28 februari 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better: aankoop Februari


Februari is bijna voorbij en dat betekend dat ik vandaag mijn enige aankoop van deze maand mag showen. Het artikel staat iets later online dan gepland, maar dat mag de pret niet drukken ;-).
Samen met Pauline ben ik bewust bezig met onze challenge 'buy less, buy better'. In dit artikel kun je teruglezen wat de challenge precies inhoudt.

Deze maand was ik een beetje laat met mijn aankoop omdat ik in de winkel erachter kwam dat een product uit het assortiment was, en dat product had ik nodig voor mijn 'aankoop van de maand'. Erg balen, want ja, zo moest ik op het laatste moment nog snel iets anders bestellen. Uiteraard iets wat op mijn lijstje stond, zo'n anderhalf jaar al ongeveer. Het is dit keer decoratie voor Noah's kamer geworden.

Ben je benieuwd wat ik heb aangeschaft en hoe de challenge me tot nu toe vergaat? Lees dan gauw verder.







Dit is mijn aankoop voor de maand februari: een decoratieslinger van Studio-Escargot. Een slinger die ik als eerste voorbij zag komen op Instagram, de grootste inspiratiebron voor mij. De slinger bestaat uit zes witte clowns en is ongeveer 90 centimeter lang.

Het leuke aan deze slinger vind ik de stijl- en vormgeving van de clowns. Wat mij betreft een echte eye-catcher voor in de kinderkamer. Daarnaast is de slinger handgemaakt door de eigenaresse Sophia Smeekens, die ook prachtige stoffen poppen ontwerpt.

Ik gebruik de slinger op Noah's kamer waar hij goed past bij zijn andere spulletjes. Maar op andere plekken in huis zal hij ook leuk staan; zo kan ik 'm ter afwisseling bij de speelhoek hangen (en kan ik er nog meer van genieten ;-).






Zoals je ziet heeft de slinger een mooi plekje gekregen op de witte wand in Noah´s kamer (de andere wanden hebben een zeegroene kleur, deze wand zorgt voor een leuk contrast). De prachtige zwart/witte deken is perfect te gebruiken om onder te slapen en aan de wandhaken van HK-living hangt regelmatig iets anders.

Ik ben helemaal blij met de slinger en als Noah's nieuwe kamer af is, verhuist deze zeker mee! De slinger kocht ik voor €12,50 euro.

Challenge update
Nog steeds kom ik maar weinig in de Xenos, Kwantum, Action en Loods5. Bij de Hema ben ik wel regelmatig te vinden voor van die dingen zoals een drinkbeker of huishoudelijke producten. Ik kijk wel bij de woonafdeling maar meer voor de fun, de huidige collectie spreekt mij niet zo aan.
Alhoewel ik deze maand een beetje in de rats zat wat betreft mijn aankoop vind ik deze challenge nog steeds een uitkomst! Ik ervaar nog steeds rust en kan zonder al te veel moeite winkelen. Wel nam ik vorige week twee grote witte bloembakken bij Action mee (precies wat ik zocht!), maar hey, dat is voor in de tuin dus geen woondecoratie. Oh, en mijn man was het zelfs met me eens! Dubbel score!


Pauline en ik krijgen hele leuke reacties op onze challenge, en we vinden het erg tof dat sommige van jullie meedoen! Laat het ons vooral weten of je ook mee gaat doen en neem een kijkje op de blog van Pauline, PSnim, want ook zij heeft weer een héél leuk item gekocht!

Mijn aankoop van januari gemist? Je vindt hem hier.







Wat vind jij van mijn nieuwe aankoop?
En, als je meedoet met de challenge, wat heb jij zelf gekocht?






Fijn weekend!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

12 opmerkingen :

  1. Ik vind die clowns maar eng! Jeugdtrauma denk ik.. En die challenge kende ik nog niet maar zal me erin verdiepen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, echt?! Ze hebben een lief gezichtje hoor ;-). Mijn zoontje zegt 'mooijj' als hij ze ziet gelukkig, haha! X, Judith

      Verwijderen
    2. Ik vind clowns ook eng! Komt bij mij door de film IT. Maar deze vallen wel mee vind ik.

      Dekentje is geweldig!

      Verwijderen
  2. Ze staan leuk bij het kamertje! Ben wel benieuwd naar de rest.. even kijken of je eennpost hebt daarover. Ik doe op dit moment buy less buy nothing, we hebben het huis net verbouwd.. al heb ik natuurlijk nog wel wat dingetjes ' nodig' dus misschien ga ik komende maand wel meedoen..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nee, ik heb niet echt foto's van zijn gehele kamertje. Wel zie je iets van de kleur in mijn foto-dagboek van afgelopen week! Oh, snap ik, verbouwing kost ook al meer dan genoeg geld hé. Ik geef nu juist minder geld uit, want ik probeer ook wel een beetje op het geld te letten ;-). Benieuwd naar jouw huis! Deel je daar ook foto's van? X, Judith

      Verwijderen
    2. ja! kan je via mijn naam naar mijn blog? leuk als je eens komt kijken! een verbouwing kost idd veel.. dus eerst maar weer sparen nu ;-)

      Verwijderen
  3. Mooi slinger zeg! Ook vaak gezien op Instagram, maar zag nooit goed dat het clowns waren. Het staat prachtig bij de andere items in de kamer, een inspiratie is deze muur! Benieuwd naar je volgende aankoop, x Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Super leuk! Ik vind die challenge een uitdaging, geweldig. Ik doe mee ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben helemaal fan van het deken met de kruisjes en de snorren. Van waar komen die ? Echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het dekentje is van Modernburlap en is o.a. te koop bij toddlersandtees en suzieq. Met de snorren weet ik even niet wat je bedoeld, haha, bedoel je de strikjes op de muur? Die zijn namelijk van Bibelotte bedding. X, Judith

      Verwijderen
  6. Mooi vormgeving, de slinger.
    Ik houd ook niet van clowns. Dat heeft volgens mij met een paar hele enge films te maken.
    Je hebt mooie plaatjes laten zien. fijne styling!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel leuk! De slinger staat top! :)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡