maandag 5 januari 2015

Save this one: week 1



De eerste 'save this one' van 2015 is een feit. Wat fijn om een nieuw jaar in te gaan en terug te kijken op een week waar ik gezellig met vrienden heb gegeten, mezelf oliebollen heb gevoerd en ik een grote schoonmaak hield.

Afgelopen week heb ik weer een aantal foto's gemaakt die het waard zijn om te bewaren. Ik heb alle kerstdecoratie opgeruimd en het voorjaar in huis gehaald. Ik ontving leuke post uit Dubai en onze nieuwe salontafel werd bezorgd. Kijk je mee?








1. Ik ontving post uit Dubai van Linda van Live Loud girl. Deze geweldige muurstickers had ik bij haar gewonnen en ik vind ze zo leuk! Een paar stickers zijn in Noahs kamer opgeplakt en een paar in de woonkamer, bij de speelhoek. Ik ben nog steeds bezig met de aankleding van Noah's kamer, want elke keer heb ik nieuwe ideeen. De stickers zijn trouwens van Bibelotte.




2. Mijn kerstcadeautje als bloempot gebruiken, waarom niet? Ik kreeg de hyacinth cadeau en deze mok is het kleinste vaasje wat ik kon vinden. Ik vind 'm in ieder geval leuk staan, en koffie drink ik toch niet ;-).




3. Het was een sombere dag, maar ik wilde zo graag onze nieuwe salontafel showen. Ik heb hem zelf in elkaar gezet (easy peasy) en ben er erg blij mee. Op de markt haalde ik witte tulpen, want daar hou ik zo van. Ik kan zo genieten van bloemen in huis. Herkenbaar?




4. Het was vandaag (zondag) mooi helder weer, wat betekent dat het daglicht perfect is om in te fotograferen. Ik heb voor drie artikelen foto's geschoten en o.a. deze diertjes van Schleich zie je binnenkort verschijnen op mijn blog. Ik vind deze foto zo leuk geworden: animalove ;-).




Ik zie met goede moed uit naar komende week! Er staan zoveel leuke dingen op de planning. Ik wil jou een hele fijne week toewensen & succes met de start van de goede voornemens! Let's do this! 





♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

10 opmerkingen :

  1. Lekker hè, winnen?! Staat leuk en lijkt op iets dat binnenkort op mijn blog komt.
    De laatste foto is awesome!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind jou foto's altijd prachtig! Heerlijke sfeer en mooie items.
    Je strikjes hangen mooi zo! Leuk detail op de muur.
    Fijne nieuwe week Judith! Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een mooie foto's maak je!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Volgens mij hebben jullie een prachtig huis!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, we zijn gezegend met een mooi huis :-). Kom een keer een bakje koffie drinken! ;-)

      Verwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡