zaterdag 3 januari 2015

Mini fashion: #1. Spring/summer '15 Bobo Choses
De feestdagen zijn nog maar net voorbij, en ik kijk al uit naar het voorjaar. Bij het voorjaar denk ik aan de zon, de natuur die in bloei is en natuurlijk nieuwe kledingcollecties voor kids. Één merk dat sinds een paar jaar mijn aandacht weet te trekken is Bobo Choses.

Bobo Choses is opgericht in 2008 en sindsdien komen zij met originele, vrolijke en speelse kledingcollecties. Ik hou ervan.
Deze maand is de nieuwe spring/summer '15 collectie te koop en ik tel de dagen af. Wat hebben ze dit seizoen ook weer een geweldige collectie neergezet. In de collectie zie je watermeloenen, kleine monsters, ogen en grote patronen voorbijkomen. Ik deel met jullie de eerste foto's en ik zeg je alvast: deze collectie wordt een HIT.


Zoals je ziet, geweldige items voor jongens en meiden. Tot mijn favorieten hoort zeker het t'shirt met watermeloenen en het lichtrode vestje. 13 januari zal ik zeker 1 item afrekenen, en wie weet, misschien wel twee ;-).


Wat vind jij van de nieuwe collectie? Welke items behoren tot jouw favorieten?♡, Judith
Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

5 opmerkingen :

 1. Dat t-shirtje met meloenen is inderdaad leuk, maar ik vind ook het shirtje met het ijsje (toch?) en daarop het gezichtje erg schattig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een feest om naar te kijken. Ik zeg 'een lijn voor vrouwen'!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja dat is ook een goed idee! Ik mag ook wel iets meer kleur in mijn kledingkast ;-)

   Verwijderen
 3. I love love love it! Ben enorm benieuwd naar de rest van de collectie en wat je gaat aanschaffen ervan ;). Leuk artikel!

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡